Yön yli risteily Helsingistä

Silja Serenade vie kesäkuussa 2021 yön yli risteilylle Helsingistä. Nauti laivan viihdetarjonnasta, herkuttele lukuisissa ravintoloissa ja tee tuliaisostokset edullisin tax free hinnoin. Jos käytät bussikuljetustamme, voit tehdä ostoksia myös helposti suoraan bussiiin.
Menopäivä

Risteily Helsingistä (ei maihinnousua Tallinnaan)

Silja Serenade lähtee Olympiaterminaalista kello 18:00.
Huomioithan että satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä.

Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Laivan ravintolamaailma on monipuolinen ja yökerhot palvelevat myöhään yöhön.

Silja Serenade saapuu Tallinnaan klo 22:00 ja jää yöksi suojaiseen satamaan. Laivasta ei ole Tallinnassa maihinnousua, joten matkalle lähtö ei velvoita paluussa karanteeniin.

  • HUOM! Voit varata parkin autollesi laivalta risteilyvarauksesi yhteydessä. Tekemällä Pre-order tilauksen saat tuliaisostokset suoraan autokannelle, pysäköidyn autosi luokse. Autoparkki on ostettavissa varauksessa henkilötietojen täyttämisen yhteydessä.
  • Laivan monipuolinen ravintolamaailma kannattaa hyödyntää. Varaa ruokailut jo matkavarauksesi yhteydessä.
Paluupäivä

Paluu Helsinkiin

Aamupäivän aikana Silja Serenade aloittaa matkan Tallinnasta kohti Helsinkiä. Laivasta ei ole maihinnousua Tallinnaan. Paluumatkalla on useampi tunti nauttia laivan palveluista ja upeista merimaisemista.

Silja Serenade saapuu takaisin Helsinkiin klo 14:15.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYVÄT

  • Risteily Silja Serenadella, valitussa hyttiluokassa

Mahdollisuus ostaa bussikuljetus reitiltä Ikaalinen-Tampere-Hämeenlinna lähdöillä  6.6. , 12.6. , 14.6. , 16.6. , 18.6. ja 22.6. Bussissa Pre-order palvelu tuliaisostoksiin.

Huom! Risteilyille ja bussikuljetuksiimme otetaan vain rajoitettu määrä matkustajia, joten varaa paikkasi nopeasti.

Matkan jälkeen ei tarvita karanteenia, eikä matkalle lähtijän tarvitse esittää koronarokotetodistusta. Risteilyllä tulee olla mukana passi tai EU:n virallinen henkilökortti.

Tutustu matkan kohteeseen