New Linden Hotel

Legendaarisella Notting Hillin alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Lontoon ydinkeskustassa sijaitseva New Linden Hotel koostuu kolmesta kauniista valkoisesta kaupunkitalosta. Kävelyetäisyydeltä löytyy niin lähin metroasema, Hyde Park kuin Kensingtonin palatsi.
Hotelli

New Linden Hotel sijaitsee kosmopoliittisen Notting Hillin kaupunginosan sydämessä, lähellä Lontoon ydinkeskustaa. Rauhallisessa Leinster Squarella sijaitseva hotelli koostuu kolmesta vikroriaanisesta kaupunkitalosta, jonka julkisivun ja upeiden pilareiden takaa löytyy tyylikkäitä yksilöllisesti sisustettuja huoneita ja sviittejä – myös kolmen ja neljän hengen porukoille ja perheille. Hotellin sisustuksessä yhdistyy itämaiset ja trendikkään minimalistiset lännen vivahteet.

Hotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, huoneet ovat kopakteja mutta toimiviksi suunniteltuja ja löydät niistä perusmukavuudet kuten ilmaisen WiFin, Smart TV:t, tallelokerot sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Suurimmassa osassa kylpyhuoneista löytyy suihku, osasta myös kylpyamme. Käytössäsi on myös ihania kylpytuotteita.

Majoitukseen sisältyvä mannermainen aamiainen tarjoillaan hotellin pohjakerroksessa sijaitsevassa aamiaishuoneessa ja hyvän sään salliessa voit ruokailla myös ulkona hotellin terassilla. Hotellin katutasosta löytyy myös mukava oleskeluhuone, jossa voit vaikkapa lukea päivän lehtiä. Hotellin ympäristöstä löytyy monia erinomaisia ja kaupungin hienompia ravintoloita ja historiallisia pubeja.

Tripadvisor
927 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Yleisissä tiloissa

  • Varataan erikseen, lisämaksu

  • Notting Hillissä

Miksi valita New Linden Hotel?
Rauhallinen hotelli
Hyvä sijainti
Ystävällinen henkilökunta
Erinomaiset julkiset yhteydet
Kolmen ja neljän hengen huoneita

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

New Linden Hotel

59 Leinster Square, Notting Hill London
Puh: +44 (0)20 7221 4321
S-posti: hotel@newlinden.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
10:30

Bayswater-metroasema
Bayswater-metroasema
520 m
Kensingtonin palatsi
Kensingtonin palatsi
1.2 km
Tower Bridge
Tower Bridge
9.5 km
Heathrow'n lentoasema
Heathrow'n lentoasema
20.1 km

Tutustu hotelliin matkailijan videolta