YOTEL London Shoreditch

Trendikkäiden Shoreditchin ja Bethnal Greenin kaupunginosien välissä sijaitseva YOTEL London Shoreditch tarjoaa mukavaa majoitusta Itä-Lontoossa. Lähin metroasema löytyy vain 100 metrin päästä ja matka keskustan nähtävyyksille taittuu reilussa kymmenessä minuutissa.
Hotelli

Vain noin 13 minuutin metromatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta sijaitseva YOTEL London Shoreditch on mukava ja moderni budjettihotelli eloisassa Itä-Lontoossa. Lähin metroasema sijaitsee hotellin vieressä ja trendikkäiden Shoreditchin ja Bethnal Greenin alueiden baarit ja ravintolat löydät myös aivan läheltä.

Hotellissa on 161 modernia huonetta ja valikoimastamme löytyy hotellin Standard-huoneet. Huoneissa on korkealuokkaiset patjat ja vuodevaatteet, jotka parantavat unenlaatuasi, kylpyhuoneessa puolestaan ihana sadesuihku.

YOTEL London Shoreditch hotellista löytyy rento ravintola, joka tarjoaa paikallisista sesongin raaka-aineista valmistettuja herkkuja aamiaisbageleista käsityöoluisiin ja cocktaileihin. Herkullisia voileipiä, salaatteja ja smoothieita voit ostaa myös mukaan tai hyvällä säällä voit herkutella niillä myös ravintolan terassilla..

Tripadvisor
719 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hyvät kulkuyhteydet, ei kaukana ydinkeskustasta

Miksi valita YOTEL London Shoreditch?
Modernit ja siistit huoneet
Erinomainen ruoka- ja juomavalikoima
Lähellä keskustaa
Hyvät kulkuyhteydet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

YOTEL London Shoreditch

309-317 CAMBRIDGE HEATH ROAD LONDON E2 9LH UNITED KINGDOM
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Bethnal Green-metroasema
Bethnal Green-metroasema
110 m
Tower of London
Tower of London
3.5 km
Buckinghamin palatsi
Buckinghamin palatsi
7.5 km
Heathrow'n lentoasema
Heathrow'n lentoasema
30.2 km

Tutustu hotelliin videoilta