Lontoon kaupunkiloma, lennot Heathrow’n kentälle Kuopiosta

Omatoimisella kaupunkilomalla voit viettää loman täysin omien suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Lähde Lontooseen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja tarjonnasta nyt lennoin Kuopiosta.
Lähtöpäivä

Kuopio-Lontoo

Lento lähtee Kuopion lentoasemalta ja saapuu Lontoon Heathrow’n lentokentälle aikataulussa. Siirtyminen hotellille omatoimisesti.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2h ennen lennon lähtöaikaa
1.-14.päivä

Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)

Voit viettää Lontoossa niin monta päivää kuin haluat. Käy kiertämässä kuuluisat nähtävyydet, nauti kaupunkitunnelmasta ja  monipuolisesta kulttuurista. Lontoossa ei tule tylsää!

Mikäli haluat syventää Lontoon tietämystäsi tai tutustua vaikkapa paikallisiin markkinoihin kannattaa matkalle varata teemallinen kävelykierros. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kävelykierros James Bondin tai Viiltäjä Jackin Lontooseen? Tai kiinnostaisiko sinua Belgravian pubikierros tai muodin ja kauppojen kehitys kaupungissa ja näiden pohjalta piipahdus 1700 luvun liikkeisiin? Kysy lisää toimistostamme (puh. 03 45 800 tai matkat@imt.fi) ja räätälöidään sinulle ja matkaseureellesi tunnelmallinen Lontoon kävelyretki paikallisen suomenkielisen oppaan vetämänä.

Paluupäivä

Lontoo-Kuopio

Omatoiminen paluu lentokentälle ja lento Kuopioon valitussa aikataulussa.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • Lennot Kuopio – Lontoo – Kuopio
  • Lentojen verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Omatoiminen siirtyminen lentokentältä hotellille ja takaisin lentokentälle.

Tutustu matkan kohteeseen