Lontoon kaupunkiloma, lennot Heathrow’n kentälle Oulusta

Koe suurkaupungin vilinä lentäen suoraa Oulusta! Päätä itse montako päivää haluat viettää Lontoossa ja valitse lukuisista keskustahotelleistamme!
Lähtöpäivä

Oulu-Lontoo

Lento lähtee Oulun lentoasemalta ja saapuu Lontoon Heathrow’n lentokentälle aikataulussa. Siirtyminen hotellille omatoimisesti.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2h ennen lennon lähtöaikaa
1.-14.päivä

Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)

Voit viettää Lontoossa niin monta päivää kuin haluat. Käy kiertämässä kuuluisat nähtävyydet, nauti kaupunkitunnelmasta ja  monipuolisesta kulttuurista. Lontoossa ei tule tylsää!

Mikäli haluat syventää Lontoon tietämystäsi tai tutustua vaikkapa paikallisiin markkinoihin kannattaa matkalle varata teemallinen kävelykierros. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kävelykierros James Bondin tai Viiltäjä Jackin Lontooseen? Tai kiinnostaisiko sinua Belgravian pubikierros tai muodin ja kauppojen kehitys kaupungissa ja näiden pohjalta piipahdus 1700 luvun liikkeisiin? Kysy lisää toimistostamme (puh. 03 45 800 tai matkat@imt.fi) ja räätälöidään sinulle ja matkaseureellesi tunnelmallinen Lontoon kävelyretki paikallisen suomenkielisen oppaan vetämänä.

Paluupäivä

Lontoo-Oulu

Omatoiminen paluu lentokentälle ja lento Ouluun valitussa aikataulussa.

Matkan hintaan sisältyy

  • Lennot Oulu – Lontoo – Oulu, välilaskulla
  • Lentojen verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Omatoiminen siirtyminen lentokentältä hotellille ja takaisin lentokentälle.

Tutustu matkan kohteeseen