Lumoava Lappi, enemmän aikaa Ivalossa -road trip

Upea Inarijärven alue tarjoaa vaeltajalle luontoelämyksiä ja tutustuttaa saamelaiskulttuuriin. Tällä matkalla voit valita montako päivää haluat Ivalossa viettää. Road tripillä kuljet omalla autolla, omien aikataulujesi mukaan. Meiltä saat reittivinkit ja majoitukset matkaasi.
Menopäivä

Oulu (1 yö)

Saapuminen Ouluun oman aikataulun mukaan. Hotelliin majoitutaan yhdeksi yöksi.

2.päivä

Oulu-Rovaniemi

Lähdet omaan tahtiisi kohti pohjoista. Suoraan ajaen matkaa Oulusta Rovaniemeen kertyy 206 kilometriä. Voit kuitenkin suunnitella reittisi vaikkapa Ranuan eläintarhan kautta ja käydä tervehtimässä jääkarhuja.

Maksulliset lisäpalvelut

Rovaniemi (1 yö)

Rovaniemelle majoitutaan yhdeksi yöksi.

3.päivä

Rovaniemi-Ivalo

Suoraa reittiä Rovaniemestä Ivaloon ajaa kolmessa tunnissa (290km). Matkalla voit kulkea Pyhä-Luosteen kansallispuiston kautta. Varsinkin Ametistikaivoksella virailua suosittelemme lämpimästi. Toinen reittivalinta on koukata länteen ja ajella Lemmenjoen kansallispuiston maisemissa. Lemmenjoen virran vieressä Njurkulahden kylässä voit haukata lounasta ja kansallispuistossa voit tehdä vaikka pienen päiväkävelyn vaellusreiteillä.

Päivän päätteeksi saavut Ivaloon, josta voit käydä tutustumassa vaikkapa Inarijärven maisemiin.

3.-14.päivä

Ivalo (valitsemasi määrä päiviä)

Ivaloon voit majoittua niin moneksi yöksi kuin itse haluat. Päivien aikana kannattaa käydä tutustumassa Inarissa saamelaiskulttuuriin. Päiväretken voit tehdä myös vaikkapa Kevon kansallispuiston upeisiin maisemiin.

Maksulliset lisäpalvelut
4.-15.päivä

Ivalo-Ruka / Kuusamo

Kuusamo, taas kutsuu mua Kuusamo…

Edessä on pitkä ajomatka (390km), mutta se kannattaa tehdä rauhassa.  Verkkainen aamun Ivalossa ja matka kohti etelää. Matkalla kohtaat Saariselän upean luonnon.

Kuusamo (1 yö)

Kuusamoon tai Rukalle majoitut matkan viimeiseksi yöksi.

Matkan hinta sisältää:

  • 1 yön Oulussa valitussa hotellissa
  • 1 yön Rovaniemellä valitussa hotellissa
  • valitsemasi määrän öitä Ivalossa
  • 1 yön Kuusamossa valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina

Tutustu matkan kohteeseen