Des Balances Lucerne Hotel

Lämmintä vieraanvaraisuutta, upeat näkymät ja rentoa ylellisyyttä – näitä sinulle tarjoaa Des Balances Lucerne Hotel. Luzerinin keskustassa, aivan vanhankaupungin vieressä sijaitsevassa hotellissa moderni muotoilu kohtaa historiallisen miljöön.
Hotelli

Des Balances Lucerne Hotel tarjoaa nimensä mukaan nautinnollista ja aistillista majoituskokemusta upealla sijainnilla Luzernin keskustassa. Reuss-joen varrella sijaiseva hotelli tarjoaa upeat näkymät niin joelle kuin vanhaankaupunkiin, kaupungin monet kuuluisat nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellin 56 huoneessa on harmooninen sisustus, jossa yhdistyy taidokkaasti rakennuksen historialliset piirteet ja elegantti moderni sisustus. Tarjoamme hotellista Superior-huoneita, joista on näkymät joko vanhaankaupunkiin tai joelle sekä onnistuneen matkan edellyttävät mukavuudet. Majoitukseen sisältyy aamiaisen lisäksi L’Occitanen laadukkaat kylpytuotteet sekä Guest Card, jonka avulla liikut bussilla ilmaiseksi kaupungissa (Zone 10).

Upeaa vieraanvaraista ja henkilökohtaista palvelua tarjoaa myös hotellin palkittu ravintola Balances. Ravintolan yhteydessä on myös ihastuttava terassi sekä Bar & Lounge, joissa nautiskelet rennossa ilmapiirissä hemmotellen itseäsi upeilla mauilla sekä näkymillä.

Tripadvisor
1955 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Des Balances Lucerne Hotel?
Loistava sijainti
Tasokas hotelli
Upeat maisemat

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Des Balances Lucerne Hotel

Hotel des Balances | Weinmarkt | CH-6004 Luzern
Puh: +41 41 418 28 28
S-posti: info@balances.ch
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustassa
Keskustassa
Kapellbrücke
Kapellbrücke
260 m
Vierwaldstättersee-järvi
Vierwaldstättersee-järvi
33.8 km
Lentokenttä (ZRH)
Lentokenttä (ZRH)
65 km

Tutustu hotelliin videoilta