Jouluristeily Helsingistä Maarianhaminaan Tallink Victorialla

Tänä jouluna pääsee Jouluristeilylle Maarianhaminaan Victoria-laivalla 24.-26.12. Ahvenanmaalla maissaoloaikaa on joulupäivänä 25.12. lähes 7 tuntia. Laivalla on aikaa nauttia joulupöydän herkuista, rauhallisesta yhdessäolosta ja viihteestä. Matkassa mukana tietysti myös joulupukki!
Lähtöpäivä

Helsinki-Maarianhamina

Tallink Siljan Victoria -laiva lähtee Helsingin Länsisataman T1-terminaalista.

24.12. laivan lähtöaika on klo 15:30, laivaannousu klo 14:30 alkaen.

Laiva suuntaa ensin Tallinnaan, jossa puolen tunnin pysähdys, Tallinnassa ei ole maihinnousua risteilymatkustajille.

Jouluristeilyllä viihdyttävät housebändi ja trubaduuri sekä myös drag-tähti Marko Vainion upea Divet Show, jossa esiintyvät maailman ihaillummat starat. Karaokessa pääsee kokeilemaan omia laulutaitoja ja bingossa onneaan.

Ei olisi jouluaatto mitään ilman joulupukkia! Voit toimittaa myymälästä ostetun lahjan laivan infoon ja joulupukki tuo sen lapselle hyttiin sovittuna aikana (max 1 toimitettava lahja/lapsi). Lapsille ohjelmaa tarjoavat myös taikuri Jari Reponen ja aktivaattorit lisäpuuhineen! Mukana myös iki-ihana Muumi. Teineille on omia pulmia ratkottavaksi InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Satamissa ja laivoilla on tehty merkittäviä toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. On hyvä muistaa, että laivoilla on hyvin väljää ja matkustajilla on tilaa liikkua turvavälejä noudattaen. Laivoille ei oteta täyttä matkustajamäärää vaan matkustajamääriä on rajoitettu 75 prosenttiin maksimikapasiteetista.
Matkustajia muistutetaan laivoilla ja satamissa säännöllisesti turvaväleistä ja käsihygieniasta ja matkustajilla on mahdollisuus pestä ja desinfioida käsiä usein. Matkalle ei saa missään nimessä lähteä sairaana tai oireilevana.

  • Jokaisella lähtijällä on oltava mukana passi tai henkilökortti, koska laiva ajaa Viron kautta.
  • Suosittelemme varaamaan ateriat laivalle jo etukäteen. Kattauspaikkoja rajoitetusti.
2.päivä

Maarianhamina

Laiva saapuu Maarianhaminaan 25.12 klo 10:30.

Laiva lähtee Maarianhaminasta takaisin kohti Helsinkiä klo 17:30.

Laivaannousu matkustajaputken kautta.
Laivaannousu jalkamatkustajilla klo 15:30-17:10.
Automatkustajien laivaannousu klo 15:30-17:00.
Olethan ajoissa takaisin laivassa

Paluupäivä

Maarianhamina-Helsinki

Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan 26.12. iltapäivällä klo 14:00. Tällä lähdöllä laiva ajaa myös paluumatkalla Tallinnan kautta (ei maihinnousua).

Matkan hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Maarianhamina-Helsinki valitussa hyttiluokassa

Tutustu matkan kohteeseen