Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä

Tallink Siljan Victoria -laiva tekee Päivä Maarianhaminassa -risteilyn itsenäisyyspäivän viikonloppuna 4.-6.12.2020. Maarianhaminassa jää aikaa omatoimiselle tutustumiselle 7,5 h, poikkea vaikka Maarianhaminan torilla järjestettävillä joulumarkkinoilla! Lähde kokemaan pikkujoulutunnelmaa ja osta samalla lahjat pukinkonttiin!
Lähtöpäivä

Helsinki–Maarianhamina

Tallink Siljan Victoria -laiva lähtee Helsingin Länsisataman T1-terminaalista.

4.12. laivan lähtöaika on klo 16:00, laivaannousu klo 14:30 alkaen.

Laiva suuntaa ensin Tallinnaan, jossa puolen tunnin pysähdys, Tallinnassa ei ole maihinnousua risteilymatkustajille.

Risteilyn aikana housebändi soittaa livemusiikkia Starlight-yökerhossa, pubissa esiintyy trubaduuri sekä ohjelmassa myös karaokea ja bingo. Loppuillasta DJ pyörittelee levyjä diskossa.

Risteilyllä lapsia naurattaa Klovni Sebastian ja mukana seikkailee myös Muumi lapsien iloksi! Lasten leikkitila on avoinna, mutta pallomeri on kiinni. Myös aktivaattorit järjestävät puuhasteltavaa lapsille. Teinit viihtyvät uuden InsideOutin digitaalisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa ratkoen eri tehtäviä ympäri laivaa.

Saunaosasto ja kauneussalonki ovat auki, hoitoja voi tiedustella paikan päällä.

Satamissa ja laivoilla on tehty merkittäviä toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. On hyvä muistaa, että laivoilla on hyvin väljää ja matkustajilla on tilaa liikkua turvavälejä noudattaen. Laivoille ei oteta täyttä matkustajamäärää vaan matkustajamääriä on rajoitettu 75 prosenttiin maksimikapasiteetista.
Matkustajia muistutetaan laivoilla ja satamissa säännöllisesti turvaväleistä ja käsihygieniasta ja matkustajilla on mahdollisuus pestä ja desinfioida käsiä usein. Matkalle ei saa missään nimessä lähteä sairaana tai oireilevana.

  • Suosittelemme varaamaan ateriat laivalle jo etukäteen. Kattauspaikkoja rajoitetusti.
  • Jokaisella lähtijällä on oltava mukana passi tai henkilökortti, koska laiva ajaa Viron kautta.
2.päivä

Maarianhamina

Laiva saapuu Maarianhaminaan 5.12. klo 10:00.

Jo perinteeksi muodostuneiden Maarianhaminan keskustan joulumarkkinoiden aikana Torggatanin katuosuus Sittkoffin galleriasta kaupungin torille saakka suljetaan liikenteeltä ja tilalle pystytetään markkinapöytiä. Paikalla on noin 80 myyjää, jotka myyvät kaikkea aitoon jouluun ja joulunviettoon kuuluvaa kuten joulukransseja, leivonnaisia, käsitöitä, koruja, koristeita, joulukarkkeja, hunajaa, lihaa, kalaa ja paljon muuta. Tori on avoinna klo 10–16. Muistathan varata mahdollisia ostoksia varten käteistä.

Laiva lähtee Maarianhaminasta kohti Helsinkiä klo 17:30.

Laivaannousu matkustajaputken kautta.
Laivaannousu jalkamatkustajilla klo 15:30–17:10.
Automatkustajien laivaannousu klo 15:30–17:00.
Olethan ajoissa takaisin laivassa.

Paluupäivä

Maarianhamina-Helsinki

Saapuminen Helsingin Länsisatamaan 6.12. aamulla klo 10:30.

Matkan hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Maarianhamina-Helsinki valitussa hyttiluokassa

Tutustu matkan kohteeseen