Room Mate Oscar

Room Mate Oscar on tyylikäs boutique-hotelli Madridin keskusta-alueella Gran Vian reunalla, Fuencarral ja Barquillo katujen välissä.
Hotelli

Tervetuloa kylään Oscarin luokse! Oscar on yhtä uniikki kuin sinäkin – hän on yökyöpeli ja moderni kosmopoliitti, joka on tunnettu erittäin ystävällisestä käytöksestään. Oscarin toiveena on, että pidät hauskaa ja tutustut paikalliseen kulttuuriin. 

Room Mate Oscar -hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kiinnostavia nähtävyyksiä. Plaza Mayor -aukio ja Puerta del Solin alue ovat alle kilometrin päässä hotellilta. Kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä hotellista löytyy valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita. Lähimmälle metroasemalle on hotellilta 500 metriä.

Hotellin sisustuksen on suunnitellut tunnettu sisustussuunnittelija Tomás Alía. Hotellin kaikki 74 huonetta on sisustettu kiinnostavilla väreillä ja moderneilla huonekaluilla.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan buffet-aamiainen. Hotellin ylimmän kerroksen baarin kattoterassilta on upeat 360 asteen näköalat Madridiin. Baari on sekä turistien että paikallisten suosiossa ja se on avoinna ympäri vuoden. Kesäisin käytössä on myös uima-allas ja solarium.

Tripadvisor
3217 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Room Mate Oscas?
Erinomainen sijainti
Kattoterassilta upeat näkymät kaupunkiin
Gran Via-katu vain 400m päässä
Huoneet täynnä yksityiskohtia
Persoonallinen hotelli

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Room Mate Oscar

Plaza de Pedro Zerolo 12, 28004 Madrid
Puh: +34 917 011 173
S-posti: oscar@room-matehotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

metroasema
metroasema
0,2 km
Gran Vía -katu
Gran Vía -katu
0,4 km
Plaza Mayor
Plaza Mayor
0,9 km
Prado Museo
Prado Museo
1 km

Tutustu hotellin matkailijan videolta