Parador de Malaga Gibralfaro Hotel

Tässä hotellissa voit nauttia upeista näkymistä ja rentouttavasta lomatunnelmasta. Mäntyjen ympäröimä hotelli sijaitsee Gibralfaro -vuoren rinteessä, historiallisen Alcazaban linnoituksen vieressä.
Hotelli

Viehättävä, kivistä rakennettu Parador de Malaga Gibralfaro on ihanteellinen paikka yhdistää rentoutuminen, aktiviteetit kuten tennis ja golf sekä Malagan kaupungin kultuuri- ja palvelutarjonta. Hotelli hellii vierailijaansa unohtumattomin näkymin kaupungille sekä Välimerelle. Allasalueella voit näkymien lisäksi nauttia auringonsäteistä aurinkotuolissa loikoillen ja vaikkapa drinkkiä siemaillen. Hotelli on erinomaisella sijainnilla rauhallisessa ympäristössä, hieman etäämmällä kaupungin vilinästä, mutta kuitenkin kaupungin kattavan palvelutarjonnan äärellä.

Hotellin ravintola tarjoilee andalusialaisia herkkuja, kuten paikalliseen tyyliin paistettua kalaa. sekä muita mereneläviä. Hotellin baari tarjoilee virvoittavia juomia, virkistävää kahvia ja maukkaita koktaileja. Nauti kauniisti sisustetuista loungealueista ja istahda hetkeksi tunnelmoimaan. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotellin aamiainen. Huoneet ovat välimerelliseen, yksinkertaiseen tyyliin sisustettuja ja sopivat myös allergiselle. Kaikissa huoneissa on parveke jolta voit nauttia näkymästä merelle ja kaupunkiin. Muihin mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, TV, WiFi ja kylpyhuone ammeella.
        
      
Tripadvisor
1256 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Parador de Malaga Gibralfaro Hotel?
Upeat näkymät Malagan kaupunkiin ja merelle
Läheisellä Parador del Golfilla voit harrastaa Golfia ja tennistä
Rentouttava allasalue aurinkotuoleineen

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Parador de Malaga Gibralfaro Hotel

Castillo De Gibralfaro sn 29016 Malaga
Puh: +34 952221902
S-posti: gibralfaro@parador.es
Vastaanotto
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Bussipysäkki
Bussipysäkki
200 m
Malagan keskusta
Malagan keskusta
2 km
Playa de la Malagueta
Playa de la Malagueta
2 km
Malagan lentokenttä
Malagan lentokenttä
20 km