Parador de Ronda

Rondan mysteeri piilee sen yli 12 000 vuotta vanhassa historiassa, jonka rippeita on edelleen näkyvissä tänä päivänä. Parador de Ronta tarjoaa oivan lepopaikan nykypäivän tutkimusmatkailijalle!
Hotelli

Parador de Ronda -hotelli sijaitsee Rondan keskustassa lähellä Puente Nuevon aluetta. Hotellista aukeaa henkeäsalpaavat näkymät El Tajo -notkolle, Puente Nuevo -sillalle ja Rondan kaupunkiin. Rondan suosituimmat nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta ja juna-asemallekin on matkaa vain noin kilometri.

Kun kaupungin salaisuudet on jo läpi tutkittu, kannattaa ottaa suunnaksi hotellin puutarhan keskellä oleva uima-allasalue ja pyhittää vähintää yksi lomapäivistä auringonotolle ja rentoutumiselle.

Hotellirakennus on vanha kaupungintalo, joka on myöhemmin remontoitu hotelliksi. Huoneet ovat tilavia, ja niissä on käytetty espanjalaiseen tyyliin paljon värejä.

Hotellin ravintolalla on hyvä valikoima viinejä, ja sen annoksissa näkyy vaikutteita välimerellisestä ruokavaliosta paikallisilla vivahteilla.

Tripadvisor
2716 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

Miksi valita Parador de Ronda?
Upeat vuoristoiset maisemat
Hotellilla monipuoliset palvelut
Vieressä Puente Nuevo-silta ja El Tajon rotko

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Parador de Ronda

Plaza de España s/n 29400 Ronda Spain
Puh: +34 952877500
S-posti: ronda@parador.es
Vastaanotto
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00