Hotellimme Mallorcalla

Hotelli
Palma Novan uimarannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva tyylikäs hotelli on saanut innostuksensa Välimeren kristallinkirkkaasta vedestä ja kultaisesta Palmanovan hiekasta. Tämä vain aikuisille tarkoitettu luksushotelli tarjoaa unohtumattoman ja tasokkaan irtioton arjesta Espanjan auringon alla.
Hotellin mukavuudet
Huoneisto
Lähellä Palmanovan rantaa ja Magalufin keskustaa sijaitsevan huoneistohotellin tarjoamat mukavuudet takaavat ihastuttavan Mallorcan loman. Oliivi- ja palmupuiden rajaamassa puutarhassa, kristallin kirkkaan uima-altaan luona arjen murheet eivät paljoa mieltä pääse painamaan.
Hotellin mukavuudet
  • Maksuton pysäköinti kadun varrella

Hotelli
Plaza Santa Ponsan aukiolla, vain muutaman askeleen päässä upealta hiekkarannalta sijaitseva viehättävä boutique-hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Kaikki Santa Ponsan palvelut ovat lähelläsi ja lisäksi voit nauttia oman hotellisi show-keittiöstä ja sen upeista, visuaalisesti näyttävistä ruoka-annoksista.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Palma de Mallorcan merenrantapromenadin varrella sijaitsevasta Catalonia Majóricalta avautuu upeat näkymät Välimerelle. Hotellin modernit palvelut on suunniteltu sekä ranta- että kaupunkiloman viettäjille.
Hotellin mukavuudet
  • Yleinen, maksullinen parkkipaikka hotellin lähellä

Hotelli
Lähellä Palman keskustaa sijaitsevasta hotellista avautuu suurenmoiset maisemat sekä kaupungille että välkehtivälle Välimerelle. Hotellin tarjoamat The Level -tason huoneet, tilat ja palvelut hemmottelevat ja nostavat majoituskokemuksen entistä korkeammalle tasolle tarjoten unohtumattomia lomamuistoja.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Alcudiassa, Playa de Murossa sijaitseva suosittu lomahotelli hemmottelee isolla ja vehreällä allasalueella sekä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja niin isommille kuin pienemmille vierailleen. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella S'Albuferan kansallispuiston vieressä.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Lähellä Puerto de Pollensan rantaa sekä viehättävää Vanhaakaupunkia sijaitseva kylpylähotelli tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista kuin myös aktiivista lomaa etsivälle. Nauti lomastasi hotellin uima-altailla, rentoudu erilaisissa kylpylähoidoissa tai vuokraa pyörä ja lähde tutustumaan tarkemmin yhteen Mallorcan kauneimmista kohteista.
Hotellin mukavuudet
  • Ilmainen pysäköinti kadun varrella

  • Spa- ja Wellness -keskus

Huoneisto
Rauhallisella asuinalueella Puerto de Pollensassa vain kahden sadan metrin päässä rannalta löytyvä huoneistohotelli sopii niin pariskunnille, ystäville kuin perheille. Nauti lomapäivästäsi hotellin laajalla allas- ja puutarha-alueella ja istahda illalla snackbaariin kuuntelemaan elävää musiikkia.
Hotellin mukavuudet
Magalufin rannan ja keskustan läheisyydessä oleva hotelli tarjoaa oivat puitteet lomalle yhdessä Mallorcan vilkkaammassa kohteessa. Hotellin uima-altaat ja spa-osatolla tarjottavat hemmottelevat hieronnat kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan lomasta.
Hotellin mukavuudet