Monarque Sultan Aparthotel

Vehreästä puutarhastaympäristöstä nauttiva elegantti hotelli sijaitsee lähellä suosittua Playa de la Fontanillan uimarantaa sekä noin 1,5 kilometrin päässä Vanhankaupungin Plaza de los Naranjos -aukiosta sekä Marbellan linja-autoasemasta. Hotellin ympäristöstä löytyy kattavasti ravintola ja ostosmahdollisuuksia.
Hotelli

Hotelli koostuu yhteensä 76 huoneesta tai huoneistosta, kuudessa kerroksessa. Huoneissa on tilavat parvekkeet joilla voi nauttia Marbellan lämpimistä päivistä. Huoneistot ovat tilavia ja niissä on kaikki tarvittava miellyttävään lomanviettoon.

Ympäristöstä löytyy runsaasti ravintolapalveluita, mutta myös hotellin oma ravintola ja baari tarjoilee herkullisia vaihtoehtoja. Palveluihin kuuluu uima-allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen rentouttavien lomapäivien viettoon.

Hotellilla on myös lisämaksullinen spa-osasto jossa sisäuima-allas jota lämmitetään talvikaudella. Lisäksi voit nauttia muun muassa porealtaasta, hydroterapiasta, hieronnasta ja saunasta.

Uimarannalle on hotellilta vain muutaman minuutin kävely ja rantaa reunustaa myös ihastuttava rantapromenadi, jota pitkin voit kävellä vaikkapa Marbellan keskustaan.

Tripadvisor
495 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Kylpyläpalveluita

  • Pieni lastenallas

Miksi valita Monarque Sultan Aparthotel?
Viihtyisä ja kaunis puutarhaympäristö
Lähellä uimarantaa
Kylpyläpalveluja saatavilla

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Monarque Sultan Aparthotel

Avda. Arturo Rubinstein s/n 29600 Marbella Spain
Puh: (+34) 952 77 15 62
S-posti: sultan@monarquehoteles.es
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Uima-ranta
Uima-ranta
400 m
Malagan lentokenttä
Malagan lentokenttä
54 km