Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkakohteet 2017

pietari-venaja-001

Kiertomatkat kesällä 2017

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpiin kohteisiin ja kaupunkeihin. Kesällä 2017 bussimme kulkevat Lontoon, Prahan, Pariisin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Oslon, Amsterdamin, Monacon, Vilnan, Dubrovnikin, Wienin ja Rooman sekä monen muun kaupungin teitä. Kiertomatkat Geirangeriin ja Norjan vuonoille ajetaan suomalaisbusseilla. Matkat Alpeilta Rivieralle, Italian helmet, Kroatian rannikko, Prahasta Budapestiin, Napoli ja Amalfin rannikko, Lontoosta Pariisiin ja Varsovasta Budapestiin taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla. Kesän 2017 uutuus-kiertomatkoja ovat jo lähes loppuunmyyty Napoli ja Amalfin rannikko sekä Kiertomatka Irlannista Skotlantiin.

Hotellimatkat & risteilyt

Hotellimatkavalikoimamme on laaja. Keskikesällä kuljetamme joka päivä Pärnuun ja Tallinnaan, kohti Riikaa bussimme vievät joka toinen päivä. Tukholman, Haapsalun, Saarenmaan ja Tarton hotellimatkat kulkevat kesällä kaksi kertaa viikossa. Laivoina käytämme Tallink Siljan modernia laivastoa. Tammikuun lopusta myös uutta Megastar laivaa. Turistibussit ja palvelualttiit kuljettajat jatkavat palveluaan.

Tallinnan vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta luovat yhdessä tunnelman, jollaista et kohtaa muualla. Hotellivalikoimamme kattaa yli 20 keskustahotellia. Asiakkaan ehdoilla rakennetuissa hotellipaketeissa on pyritty löytämään mahdollisimman hyvä hinta-laatusuhde. Silje Europa – upea ja merellinen risteilijä vie Helsingistä Tallinnaan. Risteilybussimme lähtevät usealta paikkakunnalta joka päivä.

Lisäksi tarjoamme kesäkaudella opastettuja kaupunkilomia Keski-Eurooppaan. Viime kesän suositun Pariisin ja Lontoon lisäksi uusina hotellimatkakohteina valikoimaamme on tullut Prahan. Keväälle 2017 uutuutena valikoimassamme on kaupunkiloma Reykjavikiin, Islantiin. Lähde kokemaan Islannin ainutlaatuinen luonto ja maisemat! 

Perhelomat

Perhelomista löydät iloiset kesämatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Kolmården on Pohjolan iso eläinpuisto, jossa kohtaat tiikerit, delfiinit, leijonat ja karhut. Tanskan ainutlaatuinen Legoland®-puisto on rakennettu 50 miljoonasta legopalikasta. Viron kylpylöissä isot ja huimat vesipuistot löytyvät Tallinnan Kalev Spa- ja Viimsi-kylpylästä sekä Pärnun Paradiis-kylpylästä. Tukholmassa suosittuja perhekohteita ovat mm. Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken ja Gröna Lund -huvipuisto. Lapsiperheiden ehdoilla rakennetuille perhelomillemme voit matkavarauksen yhteydessä varata mm. turvaistuimet perheen pienimmille.

Kylpylälomat

Kylpylälomien valikoimamme on kattava. lähde nauttimaan ostoksista, kulttuurista, tapahtumista, liikunnan ilosta, laadukkaista kylpylähoidoista ja allasosastojen poreista – kaikista onnistuneen kylpyläloman avaimista. Viron kylpylöiden parhaimmisto tarjoaa rentoutumista ja nautintoa ympäri vuoden. Suosittu laukunkuljetuspalvelumme on tarjolla kaikilla torstai- ja sunnuntailähdöillä.

 

Matkakohteitamme

Viro

Viro on noussut suomalaisten suosituimmaksi matkakohteeksi – eikä ihme, sillä eteläinen naapurimaamme on täynnä nähtävää, tehtävää ja koettavaa. Tunnetuimpia matkailukohteita Virossa ovat pääkaupunki Tallinna, Pärnu, Haapsalu, Saarenmaa, Tartto, Otepää ja Peipsijärven rannat.

Lue lisää Virosta

Latvia

Monet yllättyvät Latvian monipuolisuudesta. Maan pääkaupunki Riika tarjoaa keskiaikaista viehättävyyttä sekä modernia kaupunkielämää. Jurmalan rantakaupunki on puolestaan kuuluisa upeasta hiekkarannasta ja pitsitaloistaan. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin vai perheen tai ystävien kanssa.

Lue lisää Latviasta

Liettua

Suomalaisille ehkä vielä vähän tuntematon ja salaperäinenkin Liettua tarjoaa historian lehtien havinaa sekä nykyajan mukavuuksia ja mahdollisuuksia. Maan pääkaupunki Vilna hurmaa kävijänsä katolilaisuutta huokuvalla vanhalla kaupungilla.

Lue lisää Liettuasta

Islanti

Islanti kiehtoo monimuotoisuudellaan, sillä tuliperäinen saarivaltio on maailmassa ainoa laatuaan!

Lue lisää

Ruotsi

Ruotsista löytyy monipuolista lomatekemistä omien mieltymysten mukaan. Tukholmassa on paljon nähtävää, shoppailua sekä iltaelämää. Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä koko perheelle.

Lue lisää Ruotsista

Norja

Norjan valttikortti on huikea luonto, jota leimaavat upeat vuonot ja korkeat vuoret. Luonnon lisäksi monipuolisesta Norjasta löytyy mielenkiintoisia kaupunkikohteita.

Lue lisää Norjasta

Tanska

Tanska, pienen merenneidon, historiallisten viikinkien ja ajattoman Skandinaavisen designin kotipaikka, on kiinnostava matkakohde koko perheelle.

Lue lisää Tanskasta

Legoland ®

Legolandin huvipuisto on rakennettu yli 50miljoonasta legopalikasta ja siellä löyty tekemistä kaikenikäisille lapsille!

Lue lisää Legoland puistosta

Kohteet Virossa

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Pärnu

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Haapsalu

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Lue lisää

Kuressaare

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai muuten vain nauttimaan saaren kauniista luonnosta. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat ja monen mielestä Kuressaare on Viron mukavin kaupunki!

Lue lisää

Tartto

Emajoki halkaisee Viron toiseksi suurta kaupunkia Tarttoa. Ehkä joen jatkuva virtaus on antanut myös kaupungille liikettä, sillä Tartto tunnetaan nuorison ja opiskelijoiden kaupunkina sekä Viron sivistyksen keskuksena, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Keski-Euroopan tunnelmaa tuovat kauniit vanhat korttelit ravintoloineen, kaupungin uudempi osa puolestaan tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Lue lisää

Laulasmaa

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla. Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.

Lue lisää Laulasmaasta

Otepää

Otepää on idyllinen pikkukaupunki Etelä-Virossa. Vaikka Otepää onkin tunnettu Viron talvipääkaupunkina, tarjoaa se myös kesällä matkustajille loistavat kävelyreitit kansallispuistossa sekä romanttisilla kyläteillä. Otepää on täydellinen lomapaikka niin rauhallista kylpylälomaa kuin aktiivilomaa etsiville.

Lue lisää

Rakvere

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 km Tallinnasta ja 20 km Suomenlahden rannikolta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä.

Lue lisää

Toila

Toila on historiallinen pieni kylä Suomenlahden rannikolla, n. 180 km Tallinnasta. Sijaintipaikka korkealla rantatörmällä Suomenlahden rannikolla ja ympäröivä mäntymetsä tekevät ilman erittäin tervelliseksi.

Lue lisää

Narva-Jôesuu

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki Suomenlahden rannalla, Narva-joen suulla.

Lue lisää

Kohteet Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä

Vilna

Metsäisten kukkuloiden ympäröimää vanhaa kaupunkia ahmii askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Kapeat kujat, joille kauniit holvit antavat oman leimansa, houkuttelevat tutkimusmatkalle. Kohtaat Auringonnousun portin, jonka yläpuolella ihmisjono kulkee palvomassa Madonnan kuvaa. Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Kaunas

Liettuan toiseksi suurin kaupunki yllättää viihtyisällä keskustallaan ja ostosmahdollisuuksillaan. Vanhakaupunki on upea kokonaisuus gootti- ja renesanssityylisiä rakennuksia. Kesäisin viehättävien mukulakivikatujen varsille levittäytyvät ravintoloiden terassit ja erilaiset myyntikojut.

Lue lisää

Riika

Latvian pääkaupunki Riika yllättää ensikertalaisen ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa vielä seuraavillekin vierailuille. Daugava-joen rannat, jugend-kaupunginosa, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Kokonsa ja kauneutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi.

Lue lisää Riiasta

Jurmala

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisesetä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää Jurmalasta

Palanga

Kaunis merenrantakaupunki tarjoaa valkoisia rantoja ja monenlaista ajanvietettä

Lue lisää Palangasta

Pietarin hotellimatkat

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Kohteet Pohjoismaissa

Tukholma

Tukholman on mielenkiintoinen matkatkohde, jonka kaupunkikuva ja tunnelma rakentuvat kauniista historiallisista rakennuksista sekä kulttuurielämästä ja tapahtumatarjonnasta. Tukholma on hyvä valinta myös lapsiperheen kohteeksi.

Lue lisää Tukholmasta

Kolmården - Suuri eläinpuisto

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Oslo

Oslon sijainti Oslonvuonon rannalla on ainutlaatuinen. Miljoonan asukkaan kaupungissa uusi elää vanhan rinnalla ja kaupunkiin kohoaa koko ajan jotain uutta.

Lue lisää Oslosta

Lillehammer

Oslosta 180km pohjoiseen sijaitseva Lillehammer on tunnettu erityisesti vuoden 1994 talvi-Olympialaisistaan.

Lue lisää Lillehammerista

Reykjavik

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Kööpenhamina

Iloisessa ja vilkkaassa Kööpenhaminassa pohjoismaismainen elämänmeno yhdistyy kiehtovalla tavalla keskieurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin. Lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi kaikille. Kööpenhamina tarjoaa laajan kirjon erilaisia ostospaikkoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kööpenhaminan kuuluisassa TIvolissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Lue lisää Kööpenhaminasta

Legoland ®

Legolandin huvipuisto on rakennettu yli 50miljoonasta legopalikasta ja siellä löyty tekemistä kaikenikäisille lapsille!

Lue lisää Legoland puistosta

Uutuus 2017-keväälle

Seikkailujen Reykjavik, Islanti

Reykjavik ja Islannin luonto lumoavat ainutlaatuisuudellaan! Lähde kaupunkilomalle Reykjavikiin ja tutustu Islannin luontoon ja nähtävyyksiin monipuolisilla retkillä!

Lue lisää

Kohteet Keski-ja Etelä-Euroopassa

Pariisi

Romanttinen Pariisi, Louvre, Eiffel-torni, Notre Dame... Pariisi on täynnä nähtävä ja koettavaa. Tutustu Pariisiin ja matkoihimme sinne.

Lue lisää Pariisista

Lontoo

Lontoossa riittää näettävää ja koettavaa. Hyppää kaksikerrosbussin kyytiin, kiertele Hyde Parkissa, shoppaile Harrodsin tavaratalossa ja näe Big Ben.

Lue lisää Lontoosta

Edinburgh

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on Britannian suosituimpia kaupunkikohteita, ja maan toiseksi suurin kaupunki Glasgown jälkeen. Sen mielenkiintoinen historia ja kulttuuri on kiehtonut ihmisiä jo 1700-luvulta lähtien.

Lue lisää Edinburghista

Dublin

Dublin on Irlannin pääkaupunki. Suur-Dublinin alueella asuu noin miljoona asukasta. Kaupungin halki virtaa Liffeyjoki, joka jakaa kaupungin pohjoiseen ja eteläiseen osaan. Dubliniin on helppo tutustua jalkaisin, keskusta on pieni ja helposti lähestyttävä. Kaupunki on tunnettu myös ravintoloistaan ja pubeistaan, sekä rennosta ja ystävällisestä ilmapiiristä.

Lue lisää Dublinista

Venetsia

Romanttinen Venetsia on yksi ehdottomasti suosituimmista matkakohteista Euroopassa, ja siellä vieraileekin noin 15-20 miljoonaa matkailijaa joka vuosi.

Lue lisää Venetsiasta

Rooma

Rooma, jonne kaikki tiet vievät, on yksi suosituimmista kaupunkilomakohteista Euroopassa. Sen valtava määrä historiallisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoinen kulttuuri houkuttelevat kaupunkiin turisteja ympäri maailman.

Lue lisää Roomasta

Nizza

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on yksi Ranskan suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu rantalomakohteena, mutta lukuisat museot ja keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa myös vaihtoehtoja rannalla oloon. Noin 8 kilometriä pitkällä Promenade des Anglaisin kuuluisalla kävelykadulla voi ihailla kauniita maisemia. Sen varrella on myös kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Maisemia voi ihailla myös Le Château -linnakukkulalta. Asukkaita Nizzassa on noin 350 000.

Lue lisää

Wien

Taiteella ja kulttuurilla (mm. klassinen musiikki, teatteri ja ooppera) on pitkät perinteet Wienissä. Kaupungissa on useita teattereita ja oopperatarjonnasta Wienissä vastaavat Valtionooppera sekä Volksoper. Klassisen musiikin konsertteja pidetään Wiener Konzerthausissa sekä Musikvereinissa. Musikvereinin Kultaisesta salista lähetetään vuosittain perinteinen ja tunnettu uudenvuoden konsertti. Wien on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja erityisesti kahviloistaan, jotka ovat toimineet vuosisatojen ajan wieniläisen seuraelämän keskuksina.

Lue lisää Wienistä

Dubrovnik

Kaupunki on yksi Adrianmeren rannikon merkittävimmistä matkailukohteista, ja sen vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Vanha kaupunki on täynnä kahviloita, ravintoloita, gallerioita, museoita ja pieniä putiikkeja. Sitä ympäröivät vaikuttavat ja historialliset kaupungin muurit, joille voit nousta ihastelemaan huikean kauniita maisemia. Vielä upeammat maisemat eteesi avautuu, kun nouset köysiradalla vieressä 400 metrin korkeuteen kohoavalle Srd - vuorelle.

Lue lisää Dubrovnikista

Split

Kroatian rannikon suurin kaupunki ja koko Kroatian toiseksi suurin kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla. Matkailukohteena kaupunki on monipuolinen.

Lue lisää Splitistä

Zadar

2400 vuotta vanha kaupunki tunnetaan roomalaisesta foorumista, keskiaikaisista kirkoista ja Maraska-kirsikkalikööristä.

Lue lisää Zadarista

Krakova

Puolan kolmanneksi suurin kaupunki selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumattomana. Krakovan keskiaikainen keskusta on Unescon maailmanperintölistalla.

Lue lisää

Varsova

Puolan pääkaupunki sijaitsee keskellä Puolaa. Kaupunki tuhoutui lähes täysin toisen maailmansodan aikana. Yksin tunnetuimmista maamerkeistä kaupungissa on kulttuuripalatsi.

Lue lisää Varsovasta

Bratislava

Bratislava on Euroopan nuorimpia pääkaupunkeja. Kaupungilla on kuitenkin monivaiheinen ja vivahteikas historia.

Lue lisää Bratislavasta

Praha

Praha houkuttelee matkailijoita kauniilla vanhoilla rakennuksilla, arkkitehtuurilla ja edullisella hintatasollaan.

Lue lisää Prahasta

Budapest

Budapest on yksi suosituimmista Euroopan kaupunkilomakohteista. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla. Tonava virtaa kaupungin halki ja jakaa tämän metropolin kahtia, kumpuilevan Budaan ja alavaan Pestiin. Tonavan rantamaisema Budapestin kaupungissa on osa Unescon maailmanperintöä. Budapest tarjoaa jokaiselle jotakin; monipuolista kulttuuria ja nähtävyyksiä, ravintoloita, yöelämää, maailmankuuluja kylpylöitä ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Lue lisää Budapestista

Napoli

Napoli on yksi maailman vanhimpia asuttuja alueita, ja sen ympäriltä löytyy upeita arkeologisia kohteita kuten Vesuviuksen purkautuessa laavan alleen peittämät Pompeji ja Herculaneum. Napolin historiallinen keskusta on koko Euroopan laajin vanhakaupunki, ja Unescon maailmanperintökohde. Napolinlahti ja taustalla 1281 metrin korkeuteen nouseva Vesuvius tekevät alueesta poikkeuksellisen kauniin. Täällä voit maistaa aidointa ja alkuperäisintä pizzaa, sillä Napolin kerrotaan olevan pizzan synnyinkaupunki. Myös pastaruoat, kahvi ja jäätelö ovat maailman parhaimmistoa, sekä paikallinen herkkuleivonnainen Sfogliatella.

Lue lisää Napolista

Caen

Luoteis-Ranskassa sijaitseva Caen on yliopistokaupunki Calvadoksen alueella.

Lue lisää Caenista

Le Havre

Auguste Perretin suunnittelema moderni Le Havren keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin satama on Ranskan toiseksi suurin.

Lue lisää Le Havresta

Kohteet Suomessa

Helsinki, 1 yön majoitus

Majoitu Helsingin keskustan hotellissa ja vietä mukava loma pääkaupungin nähtävyyksien parissa.

Lue lisää

Helsinki-Vantaa 1 yön majoitus

Vantaan Rantasipi Airport -hotelli on hyvä valinta ennen tai jälkeen lentomatkaa. Tai vietä mukava päivä Flamingo Vesipuistossa sekä kylpylässä ja majoitu läheiseen hotelliin.

Lue lisää

Matkat 2017

Risteilyt

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin tai satamasta. Meiltä edullisesti myös Visbyn risteilyt.

Lue lisää risteilyistä

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Kylpylälomat

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Perhelomat ja perhematkat

Perhelomista löydät iloiset reissut suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Kiertomatkat

Monipuoliset kiertomatkat kutsuvat lomailemaan ja nauttimaan. Alpeilta Rivieralle -matkalla näet yllin kyllin upeita maisemia. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta matkasta.

Lue lisää kiertomatkoista

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin, kuten juhlapyhiin ja koulujen loma-aikoihin, ajoittuvia matkoja.

Lue lisää sesonkilomista

Teemamatkat

Teemamatkat 2017. Golfia, liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston teemamatkat. Tutustu!

Lue lisää

Viikonloppumatkat ja kylpyläviikonloput

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää

Romanttinen viikonloppu

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää