Matkakohteet


Viemme suomalaisia lomalle yli 20 Euroopan maahan! Löydät valikoimastamme mm. kiertomatkoja, kylpylälomia, kaupunkilomia, hotellimatkoja, rantalomia, vaelluslomia sekä Road Trip -matkoja. Tutustu valikoimaan!

Hotellimatkat & risteilyt

Hotellimatkavalikoimamme on laaja. Keskikesällä kuljetamme joka päivä Pärnuun, Tallinnaan, ja Riikaan. Tukholman, Haapsalun, Saarenmaan ja Tarton hotellimatkat kulkevat kesällä kaksi kertaa viikossa. Laivoina käytämme Tallink Siljan modernia laivastoa. Turistibussit ja palvelualttiit kuljettajat jatkavat palveluaan.

Tallinnan vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta luovat yhdessä tunnelman, jollaista et kohtaa muualla. Hotellivalikoimamme kattaa yli 30 keskustahotellia. Asiakkaan ehdoilla rakennetuissa hotellipaketeissa on pyritty löytämään mahdollisimman hyvä hinta-laatusuhde. Silja Europa – upea ja merellinen risteilijä vie Helsingistä Tallinnaan. Risteilybussimme lähtevät usealta paikkakunnalta joka päivä. Kauttamme pääset myös Tukholman risteilyille niin Helsingistä, kuin Turustakin, sekä päivä Pietarissa -risteilylle itänaapuriin!


Kaupunkilomat Keski-Eurooppaan

Valikoimastamme löydät myös opastettuja kaupunkilomia Keski-Eurooppaan.


Perhelomat

Perhelomista löydät iloiset kesän pakettimatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Kolmården on Pohjolan suuri eläinpuisto, jossa kohtaat tiikerit, delfiinit, leijonat ja karhut. Tanskan ainutlaatuinen Legoland®-puisto on rakennettu 50 miljoonasta legopalikasta. Viron kylpylöissä isot ja huimat vesipuistot löytyvät Tallinnan Viimsi-kylpylästä sekä Pärnun Paradiis-kylpylästä. Tukholmassa suosittuja perhekohteita ovat mm. Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken ja Gröna Lund -huvipuisto. Lapsiperheiden ehdoilla rakennetuille perhelomillemme voit matkavarauksen yhteydessä varata mm. turvaistuimet bussiin perheen pienimmille.


Kylpylälomat

Kylpylälomien valikoimamme on kattava. Lähde nauttimaan ostoksista, kulttuurista, tapahtumista, liikunnan ilosta, laadukkaista kylpylähoidoista ja allasosastojen poreista – kaikista onnistuneen kylpyläloman avaimista. Viron kylpylöiden parhaimmisto tarjoaa rentoutumista ja nautintoa ympäri vuoden. Suosittu laukunkuljetuspalvelumme on tarjolla kaikilla torstai- ja sunnuntailähdöillä.


Kotimaan matkat

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja lähde kotimaan matkalle!


Road Trip -matkat

Nyt on mahdollisuus varata kauttamme myös omalla autolla tehtäviä Road Trip -matkoja!


Kiertomatkat vuodelle 2022

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Ensimmäiset kiertomatkat ovat jo myynnissä ja lisää avautuu myyntiin loppuvuoden aikana. Vuoden 2022 kiertomatkoihimme kuuluvat esimerkiksi Alpit ja Ranskan Riviera,  Normandian rannikkoNapoli ja Amalfin rannikko, Irlannin ja Skotlannin kiertomatka sekä Baltian kierros. Tulossa on myös kiertomatkoja Norjan vuonomaisemiin, Kroatian rannikolle, Montenegroon, Sveitsiin, Sloveniaan sekä moniin muihin kohteisiin!


Vaelluslomat

Lanseerasimme vuodelle 2021 uuden vaelluslomakonseptin! Tutustu vaelluslomiin ja lähde kokemaan upeita luontoelämyksiä!


Rantalomat

Keväällä 2021 rantalomamme vievät sinut Kreikan suosikkikohteisiin, Kreetalle ja Rodokselle!

 

Matkakohteitamme

Kiinnostaako Tallinnan kaupunkielämä tai Pärnun kylpyläidylli? Viron matkat tarjoavat irtioton arjesta. Varaa matkasi Ikaalisten Matkatoimiston kautta!

Lue lisää Virosta

Monet yllättyvät Latvian monipuolisuudesta. Maan pääkaupunki Riika tarjoaa keskiaikaista viehättävyyttä sekä modernia kaupunkielämää. Jurmalan rantakaupunki on puolestaan kuuluisa upeasta hiekkarannasta ja pitsitaloistaan. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin vai perheen tai ystävien kanssa.

Lue lisää Latviasta

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita kaikkina vuodenaikoina! Lähde tutustumaan kotimaahan ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista

Norjan valttikortti on huikea luonto, jota leimaavat upeat vuonot ja korkeat vuoret. Luonnon lisäksi monipuolisesta Norjasta löytyy mielenkiintoisia kaupunkikohteita.

Lue lisää Norjasta

Suomalaisille ehkä vielä vähän tuntematon ja salaperäinenkin Liettua tarjoaa historian lehtien havinaa sekä nykyajan mukavuuksia ja mahdollisuuksia. Maan pääkaupunki Vilna hurmaa kävijänsä katolilaisuutta huokuvalla vanhalla kaupungilla.

Lue lisää Liettuasta

Matkamme Saksaan vie sinut mahtavien kaupunkien sykkeeseen tai kiertomatkalle useisiin kohteisiin.

Lue lisää Saksasta

Tanska, pienen merenneidon, historiallisten viikinkien ja ajattoman Skandinaavisen designin kotipaikka, on kiinnostava matkakohde koko perheelle.

Lue lisää Tanskasta

Ruotsista löytyy monipuolista lomatekemistä omien mieltymysten mukaan. Tukholmassa on paljon nähtävää, shoppailua sekä iltaelämää. Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä koko perheelle.

Lue lisää Ruotsista

Montenegro on pieni mutta kiinnostava maa, joka tarjoaa mahdollisuuden rantalomailuun, upeisiin luontoelämyksiin ja herkullisesta ruuasta nauttimiseen. Montenegro on vielä toistaiseksi edullinen matkakohde, joka sopii kohteeksi monenlaisille matkailijoille.

Lue lisää

Lähde Ikaalisten Matkatoimiston mukana Skotlannin matkalle ja suuntaa tutustumaan nummien, säkkipillien ja kilttien maahan.

Lue lisää Skotlannista

Albanian kaunis luonto, kiehtova historia ja kauniit linnoituskaupungit yllättävät matkailijan. Matkalla tutustutaan paitsi Tiranaan, myös Berat, Kruja ja Durres avaavat historian verhojaan. Albania on varsin edullinen kohde länsimaiselle turistille.

Lue lisää

Aikanaan Jugoslaviasta itsenäistynyt valtio houkuttelee upeilla vuoristo- ja järvimaisemillaan matkaajaa!

Lue lisää

Legolandin huvipuisto on rakennettu yli 50 miljoonasta legopalikasta ja siellä löytyy tekemistä kaikenikäisille lapsille!

Lue lisää Legoland puistosta

Kohteet Virossa

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde eikä mikään ihme! Tämä kaunis ja monipuolinen kaupunki, ainoastaan muutaman tunnin laivamatkan päässä Helsingistä Tallinkin shuttle-aluksilla, on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin ja ravintoloihin. Käy myös kurkkaamassa matkablogiimme, josta saat paljon vinkkejä Tallinnan matkaasi.

Lue lisää Tallinnasta

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Lue lisää

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai muuten vain nauttimaan saaren kauniista luonnosta. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat ja monen mielestä Kuressaare on Viron mukavin kaupunki!

Lue lisää

Emajoki halkaisee Viron toiseksi suurinta kaupunkia Tarttoa. Ehkä joen jatkuva virtaus on antanut myös kaupungille liikettä, sillä Tartto tunnetaan nuorison ja opiskelijoiden kaupunkina sekä Viron sivistyksen keskuksena. Keski-Euroopan tunnelmaa tuovat kauniit vanhat korttelit ravintoloineen, kaupungin uudempi osa puolestaan tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Valinta vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi ei olisi voinut olla osuvampi.

Lue lisää

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla. Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.

Lue lisää Laulasmaasta

Otepää on idyllinen pikkukaupunki Etelä-Virossa. Vaikka Otepää onkin tunnettu Viron talvipääkaupunkina, tarjoaa se myös kesällä matkustajille loistavat kävelyreitit kansallispuistossa sekä romanttisilla kyläteillä. Otepää on täydellinen lomapaikka niin rauhallista kylpylälomaa kuin aktiivilomaa etsiville.

Lue lisää

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 km Tallinnasta ja 20 km Suomenlahden rannikolta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä.

Lue lisää

Toila on historiallinen pieni kylä Suomenlahden rannikolla, n. 180 km Tallinnasta. Sijaintipaikka korkealla rantatörmällä Suomenlahden rannikolla ja ympäröivä mäntymetsä tekevät ilman erittäin tervelliseksi.

Lue lisää

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki Suomenlahden rannalla, Narva-joen suulla.

Lue lisää

Vihula on Länsi-Virumaan maakunnan pohjoisosassa sijaitseva kunta, joka rajoittuu Suomenlahteen.

Lue lisää

Kohteet Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisesetä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää Jurmalasta

Liettuan toiseksi suurin kaupunki yllättää viihtyisällä keskustallaan ja ostosmahdollisuuksillaan. Vanhakaupunki on upea kokonaisuus gootti- ja renesanssityylisiä rakennuksia. Kesäisin viehättävien mukulakivikatujen varsille levittäytyvät ravintoloiden terassit ja erilaiset myyntikojut.

Lue lisää

Latvian kolmanneksi suurin kaupunki Liepaja hurmaa hiekkarannoilla ja kulttuurielämyksillä! Kaupunkia ympäröivät Itämeri ja Liepajajärvi, jotka yhdistyvät kauppakanaaliksi.

Lue lisää Liepajasta

Liettuan kesäpääkaupunki - kaunis merenrantakaupunki Palanga on Liettuan suurin ja kansainvälisin virkistysalue. Kaupunki tarjoaa valkoisia rantoja, mäntymetsiä ja monenlaista ajanvietettä.

Lue lisää

Pietarin matkat ja risteilyt tarjoavat mahdollisuuden tutustua historialliseen kaupunkiin nähtävyyksineen. Varaa matkasi Ikaalisten Matkatoimiston kautta!

Lue lisää

Latvian pääkaupunki Riika yllättää ensikertalaisen ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa vielä seuraavillekin vierailuille. Daugava-joen rannat, jugend-kaupunginosa, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Kokonsa ja kauneutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi.

Lue lisää Riiasta

Vilnan Vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Kohteet Pohjoismaissa

Norjan toiseksi suurin kaupunki Bergen tarjoaa sekä kaupunkiloman että luontoelämyksiä. Bergenissä aikaa voi viettää vaikka kaupunkia kierrellen tutustuen sen lukemattomiin museoihin ja muihin nähtävyyksiin tai ulkoilmasta nauttien.

Lue lisää

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Iloisessa ja vilkkaassa Kööpenhaminassa pohjoismaismainen elämänmeno yhdistyy kiehtovalla tavalla keskieurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin. Lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi kaikille. Kööpenhamina tarjoaa laajan kirjon erilaisia ostospaikkoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kööpenhaminan kuuluisassa TIvolissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Lue lisää Kööpenhaminasta

Legolandin huvipuisto on rakennettu yli 50 miljoonasta legopalikasta ja siellä löytyy tekemistä kaikenikäisille lapsille!

Lue lisää Legoland puistosta

Oslosta 180km pohjoiseen sijaitseva Lillehammer on tunnettu erityisesti vuoden 1994 talvi-Olympialaisistaan.

Lue lisää Lillehammerista

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Napapiirin pohjoispuolen suurimmassa kaupungissa Tromssassa pääset nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja luonnosta. Lumoudu taianomaisista vuonoista ja vuonoista, talven revontulista ja kesän keskiyön auringosta. Myös kulttuurin ystäville löytyy nähtävää ja koettavaa.

Lue lisää

Kohteet Keski-ja Etelä-Euroopassa

Portugalin pohjoisrannikolla sijaitseva Porto valloittaa matkalaisen kauniilla jokimaisemillaan, idyllisellä Ribeiran vanhalla kaupungilla, nimikkoviinillään sekä herkullisilla mauillaan. 

Lue lisää

Romanttinen Pariisi, Louvre, Eiffel-torni... Pariisi on täynnä nähtävä ja koettavaa. Tutustu Pariisiin ja matkoihimme sinne.

Lue lisää Pariisista

Salzburg tunnetaan Mozartin syntymäkaupunkina ja se on tunnettu myös historiasta ja barokkiarkkitehtuuristaan. Salzburg sijaitsee upeissa alppimaisemissa Salzachjoen varrella. Kaupungissa on monipuolinen konserttitarjonta, tunnetuimpana Salzburgin musiikkijuhlat, jossa vierailee noin 270 000 vierasta vuosittain.

Lue lisää

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on Britannian suosituimpia kaupunkikohteita, ja maan toiseksi suurin kaupunki Glasgown jälkeen. Sen mielenkiintoinen historia ja kulttuuri ovat kiehtoneet ihmisiä jo 1700-luvulta lähtien.

Lue lisää Edinburghista

Dublin on Irlannin pääkaupunki. Suur-Dublinin alueella asuu noin miljoona asukasta. Kaupungin halki virtaa Liffeyjoki, joka jakaa kaupungin pohjoiseen ja eteläiseen osaan. Dubliniin on helppo tutustua jalkaisin, keskusta on pieni ja helposti lähestyttävä. Kaupunki on tunnettu myös ravintoloistaan ja pubeistaan, sekä rennosta ja ystävällisestä ilmapiiristä.

Lue lisää Dublinista

Viehättävä keski-aikainen Firenzen keskusta on kuuluisa arkkitehtuuristaan sekä taideaarteista.

Lue lisää Firenzestä

Eläväinen Barcelona kiehtoo matkailijoita vuosikymmenistä toiseen. Värikäs, taiteellinen, maukas ja persoonallinen kaupunki meren rannassa antaa jotakin kaikille aisteille!

Lue lisää

Romanttinen Venetsia on yksi ehdottomasti suosituimmista matkakohteista Euroopassa, ja siellä vieraileekin noin 15-20 miljoonaa matkailijaa joka vuosi.

Lue lisää Venetsiasta

Verona kuuluu Pohjois-Italian viehättävimpiin vierailukohteisiin, ja tunnetaan muun muassa amfiteatterin sekä Romeon ja Julian johdosta. Verona tarjoaa korkeatasoisia kulttuurielämyksiä, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia.

Lue lisää Veronasta

Rooma, jonne kaikki tiet vievät, on yksi suosituimmista kaupunkilomakohteista Euroopassa. Sen valtava määrä historiallisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoinen kulttuuri houkuttelevat kaupunkiin turisteja ympäri maailman.

Lue lisää Roomasta

Praha houkuttelee matkailijoita kauniilla vanhoilla rakennuksilla, arkkitehtuurilla ja edullisella hintatasollaan.

Lue lisää Prahasta

Puolan kolmanneksi suurin kaupunki selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumattomana. Krakovan keskiaikainen keskusta on Unescon maailmanperintölistalla.

Lue lisää

Matera liitettiin vuonna 1993 Unescon maailmanperintölistalle ensimmäisenä Etelä-Italian kohteena. Materan historia ulottuu niin kauas, että sitä on pidetty jopa maailman kolmanneksi vanhimpana kaupunkina. Italian matkakohteiden joukossa se on yksi mieleenpainuvimpia erityisesti ikivanhan kaupunginosansa Sassin johdosta. Vuoren rinteen ahtaissa luolissa hyötyeläimineen asuneiden ihmisten historia on epäinhimillisen julma ja poikkeuksellinen. Viemäristön ja puhtaan veden puuttuminen, köyhyys ja tarttuvat taudit piinasivat heitä ja lapsikuolleisuus oli jopa 50%. Kurjat olosuhteet jatkuivat peräti 1950-luvulle saakka, jolloin valtion viranomaisten tultua tietoiseksi alueen tilanteesta asukkaat hiljalleen evakuoitiin. Sassi autioitui vuosikymmeniksi, kunnes Italian hallitus 1980-luvun puolivälissä tunnusti pakkomuuton epäonnistuneeksi, ja salli tietyin ehdoin Materalaisten paluun koteihinsa. Lähivuosina Sassin aluetta on kunnostettu perinteitä ja historiaa kunnioittaen, ja ulkomaalaisten matkailijoiden keskuudessa suhteellisen vähän vieraillusta kaupungista on muodostumassa nouseva turistikohde. Autioituneen Sassin alue on ollut kolmen elokuvan Jerusalem. Lisäksi mm. elokuva King David vuodelta 1985 (pääosassa Richard Gere), sekä Mel Gibsonin ohjaama Kristuksen kärsimyskertomus on kuvattu täällä. Vuonna 2019 Matera on Euroopan Kulttuuripääkaupunki.

Lue lisää Materasta

Italian toiseksi suurin kaupunki Milano sijaitsee Pohjois-Italiassa Lombardian alueella. Kaupunki tunnetaan erityisesti huippumuodista sekä historiallisista nähtävyyksistä, niistä kuuluisimpana goottilaiskatedraali Duomo ja oopperatalo La Scala. Milanosta voi myös tehdä mukavia päiväretkiä junalla esimerkiksi Como- ja Gardajärville.

Lue lisää

Napoli on yksi maailman vanhimpia asuttuja alueita, ja sen ympäriltä löytyy upeita arkeologisia kohteita kuten Vesuviuksen purkautuessa laavan alleen peittämät Pompeji ja Herculaneum. Napolin historiallinen keskusta on koko Euroopan laajin vanhakaupunki, ja Unescon maailmanperintökohde. Napolinlahti ja taustalla 1281 metrin korkeuteen nouseva Vesuvius tekevät alueesta poikkeuksellisen kauniin. Täällä voit maistaa aidointa ja alkuperäisintä pizzaa, sillä Napolin kerrotaan olevan pizzan synnyinkaupunki. Myös pastaruoat, kahvi ja jäätelö ovat maailman parhaimmistoa, sekä paikallinen herkkuleivonnainen Sfogliatella.

Lue lisää Napolista

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on yksi Ranskan suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu rantalomakohteena, mutta lukuisat museot ja keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa myös vaihtoehtoja rannalla oloon. Noin 8 kilometriä pitkällä Promenade des Anglaisin kuuluisalla kävelykadulla voi ihailla kauniita maisemia. Sen varrella on myös kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Maisemia voi ihailla myös Le Château -linnakukkulalta. Asukkaita Nizzassa on noin 350 000.

Lue lisää

Taiteella ja kulttuurilla (mm. klassinen musiikki, teatteri ja ooppera) on pitkät perinteet Wienissä. Kaupungissa on useita teattereita ja oopperatarjonnasta Wienissä vastaavat Valtionooppera sekä Volksoper. Klassisen musiikin konsertteja pidetään Wiener Konzerthausissa sekä Musikvereinissa. Musikvereinin Kultaisesta salista lähetetään vuosittain perinteinen ja tunnettu uudenvuoden konsertti. Wien on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja erityisesti kahviloistaan, jotka ovat toimineet vuosisatojen ajan wieniläisen seuraelämän keskuksina.

Lue lisää Wienistä

Kaupunki on yksi Adrianmeren rannikon merkittävimmistä matkailukohteista, ja sen vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Vanha kaupunki on täynnä kahviloita, ravintoloita, gallerioita, museoita ja pieniä putiikkeja. Sitä ympäröivät vaikuttavat ja historialliset kaupungin muurit, joille voit nousta ihastelemaan huikean kauniita maisemia. Vielä upeammat maisemat eteesi avautuu, kun nouset köysiradalla vieressä 400 metrin korkeuteen kohoavalle Srd - vuorelle.

Lue lisää Dubrovnikista

Cavtat on Kroatian eteläisimmän alueen, Konavlen, keskus, ja sijaitsee pääkaupunki Dubrovnikiin nähden merenlahden toisella puolella noin 18 km päässä. Kaunis ja hyvin säilynyt, pieni rannikkokaupunki on turistien keskuudessa suosittu, ja tarjoaa historiaa, kulttuuria, museoita ja taidegallerioita. Maininnan arvoinen on kuuluisan kroatialaisen maalarin, Vlaho Bukovacin, talo. Lisäksi Cavtatissa on tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, pieniä kirkkoja, rantaelämää, kaunis rantakatu ja satamassa usein hulppeita jahteja.

Lue lisää Cavtatista

Kroatian rannikon suurin kaupunki ja koko Kroatian toiseksi suurin kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla. Matkailukohteena kaupunki on monipuolinen.

Lue lisää Splitistä

2400 vuotta vanha kaupunki tunnetaan roomalaisesta foorumista, keskiaikaisista kirkoista ja Maraska-kirsikkalikööristä.

Lue lisää Zadarista

Ljubljanica-joen varrella sijaitseva Ljubljana on viehättävä yhdistelmä uutta ja vanhaa sillä kaupunki on vuosien saatossa tuhoutunut ja rakennettu uudelleen monta kertaa. Ljubljanasta löytyy historiallisia aarteita ja henkeäsalpaavia maisemia.

Lue lisää

Puolan pääkaupunki sijaitsee keskellä Puolaa. Kaupunki tuhoutui lähes täysin toisen maailmansodan aikana. Yksin tunnetuimmista maamerkeistä kaupungissa on kulttuuripalatsi.

Lue lisää Varsovasta

Bratislava on Euroopan nuorimpia pääkaupunkeja. Kaupungilla on kuitenkin monivaiheinen ja vivahteikas historia.

Lue lisää Bratislavasta

Budapest on yksi suosituimmista Euroopan kaupunkilomakohteista. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla. Tonava virtaa kaupungin halki ja jakaa tämän metropolin kahtia, kumpuilevan Budaan ja alavaan Pestiin. Tonavan rantamaisema Budapestin kaupungissa on osa Unescon maailmanperintöä. Budapest tarjoaa jokaiselle jotakin; monipuolista kulttuuria ja nähtävyyksiä, ravintoloita, yöelämää, maailmankuuluja kylpylöitä ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Lue lisää Budapestista

Luoteis-Ranskassa sijaitseva Caen on yliopistokaupunki Calvadoksen alueella.

Lue lisää Caenista

Auguste Perretin suunnittelema moderni Le Havren keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin satama on Ranskan toiseksi suurin.

Lue lisää Le Havresta

Matkat vuonna 2021

Kesällä 2021 risteilyt Tallinnaan, Saarenmaalle ja Ahvenanmaalle satamasta tai kuljetuksin.

Lue lisää risteilyistä

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta!

Lue lisää kiertomatkoista

Häikäiseviä maisemia, luonnonrauhaa, hyvää oloa ja onnistumisen riemua – tätä kaikkea pääset kokemaan IMT:n vaelluslomilla! Olemme suunnitelleet upeita vaellusmatkoja Eurooppaan kesäksi 2021, tutustu ja lähde nauttimaan upeista luontoelämyksistä!

Lue lisää

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin, kuten juhlapyhiin ja koulujen loma-aikoihin, ajoittuvia valmismatkoja.

Lue lisää sesonkilomista

Vaaleaa hiekkaa, turkoosia vettä, auringonpaistetta, herkullista ruokaa ja rentoa tunnelmaa – täydellinen rantaloma! Tutustu IMT:n rantalomiin ja anna tilaa lomaunelmille!

Lue lisää

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu esimerkiksi Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää