Matkalahjakortti – anna lahjaksi matka

lahjakortti-ruusu-001

Anna lahjaksi matkaelämys, joka ilahduttaa aina

Matkalahjakortti on lahja, joka ilahduttaa vielä kauan lahjan saamisen jälkeenkin. Matkalta saadut muistot muistetaan läpi elämän. Ikaalisten Matkatoimiston matkalahjakortti on mieluisa lahja vastaanottajalle. Se on voimassa vuoden ja sen voi käyttää mihin tahansa Ikaalisten Matkatoimiston järjestämään matkaan, kuten risteilyyn, hotellimatkaan tai kylpylälomaan.  Tästä tilaat helposti matkalahjakortin! Matkalahjakortti on täydellinen lahja oli tilaisuus tai merkkipäivä mikä tahansa. Matkalahjakortti sopii vaikka

 • syntymäpäivälahjaksi
 • häälahjaksi
 • joululahjaksi
 • valmistujaislahjaksi
 • ystävänpäivälahjaksi
 • ihan muuten vaan!

Matkalahjakortin tilaaminen on helppoa:

 1. Mene tilaamaan matkalahjakortti
 2. Valitse lahjakortille haluamasi arvo (vähintään 20 €). Valitse kuva-aihe kuvavalikoimasta.
 3. Täytä yhteystietosi
 4. Valitse lahjakortin toimitustapa: painettu (toimitetaan postitse) tai sähköinen (toimitetaan sähköpostilla) ja toimitus joko sinulle tai lahjan saajalle.
 5. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut maksamaan lahjakortin arvon verkkopankissa tai luottokortilla – Valmista tuli!

Matkalahjakortin voi tilata myös puhelimitse toimistostamme (puh. 03 45 800, ma–pe klo 9–17). Mikäli haluat tilata painetun matkalahjakortin, huomioithan, että lähetämme kortin 1. luokan postissa. Jotta kortti ehtii varmasti perille, kannattaa tilaus tehdä hyvissä ajoin. Netin kautta tilatessa voit valita lahjakortin toimituksen sähköpostiin, jolloin saat sen heti.

Ikaalisten Matkatoimistosta saat laadukkaat kaupunkilomat, kylpylälomat, risteilyt, kiertomatkat ja perhelomat. Hemmottele läheistäsi ja lahjoita hänelle ihania ja laadukkaita lomaelämyksiä matkalahjakortin muodossa!

PS. Matkalahjakorttimme on ilahduttava tapa muistaa myös synttärisankaria, hääparia, vastavalmistunutta ym…

Anna lahja äidille

Muista äitiä, anoppia, isoäitiä tai muuta läheistäsi äitienpäivänä matkalahjakortilla. Matkalahjakortin tilaat helposti Ikaalisten Matkatoimistosta!

Lue lisää

Anna lahja isälle

Muista isää, appea, isoisää tai muuta läheistäsi isänpäivänä matkalahjakortilla. Matkalahjakortin tilaat helposti Ikaalisten Matkatoimistosta.

Lue lisää

Matkavinkkejä:

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista

Kesällä 2021 risteilyt Tallinnaan, Saarenmaalle ja Ahvenanmaalle satamasta tai kuljetuksin.

Lue lisää risteilyistä

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista