Ikaalisten matkatoimisto

Matkaliput ja matkustusasiakirjat

Matkaliput

Kokoonnuttaessa Helsingin tai Turun satamiin liput ovat noudettavissa Ikaalisten Matkatoimiston matkanjärjestäjätiskillä olevalta virkailijaltamme. Jos matkaan on lähdetty jo Suomen puolella matkatoimiston bussilla, liput saa kuljettajalta. Lähetettävässä matkaohjelmassa on lippukäytäntö kerrottu tarkemmin. Lentoliput lähetämme matkustajille etukäteen ennen matkaa.

Matkustusasiakirjat

Pohjoismaat: Suomen kansalainen ei tarvitse Pohjoismaissa matkustusasiakirjoja. Henkilöllisyys on kuitenkin voitava osoittaa tarvittaessa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Lennon sisältävillä matkoilla matkustusasiakirjoina tarvitaan myös Pohjoismaissa matkustettaessa joko passi tai EU:n virallinen henkilökortti.

EU-maat: Suomen kansalaisten matkustusasiakirjoina EU:n sisällä toimivat passi tai EU:n virallinen henkilökortti.

Huomioittehan, että myös Viroon suuntautuvilla matkoilla vaaditaan kaikilta matkustajilta matkustusasikirjana passi tai EU:n virallinen henkilökortti.

Venäjä: Suomen kansalaisten matkustusasiakirjana on passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.

Helsingistä Pietariin lähtevä risteily sekä hotellimatkamme Pietariin. ovat viisumivapaita.

Huom! Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee itse tarkistaa ja hankkia heiltä vaadittavat matkustusasiakirjat kohdemaan suurlähetystöstä.