Ikaalisten matkatoimisto

Matkalla Inge Villaan? Varaa ryhmällesi palvelut erikoishinnoin!

inge-villa-001

Pärnu yllättää edullisuudellaan ja palvelutarjonnallaan. Kävelykadun kauppoja, hyviä ravintoloita ja kahviloita löytyy monia, eikä sovi unohtaa kävelyretkiä puistoissa ja merenrannalla. Joka kesä järjestettävät Hansapäivät luovat romanttista keskiajan tunnelmaa. Monenlaisia kokemisen arvoisia tapahtumia ja konsertteja järjestetään Pärnussa pitkin vuotta. Pärnun kaupunki 300-vuotisine vallihautoineen näyttäytyy matkaajalle eri tavoin jokaisena vuodenaikana.

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit. Hintatasoltaan Pärnu on Tallinnaa edullisempi. Meiltä saat luotettavan ja toimivan loman Pärnuun – monen vuoden kokemuksellamme. Kerta kerran jälkeen Pärnu hurmaa vieraansa. Ikaalisten Matkatoimisto on varannut käyttöösi ranta- ja keskustahotellien sekä kylpylöiden parhaimmiston. Viemme hotellimatkalle Pärnuun ympäri vuoden.

Inge Villa on viehättävä pieni hotelli, loistavalla sijainnilla aivan Pärnun suuren uimarannan lähellä. Ainutlaatuinen Inge Villa on varattavissa kokonaan pienelle ryhmälle. Teethän varauksen suoraan hotellin kanssa. Varataksesi ryhmälle laiva- ja bussimatkat sekä mahdolliset Pärnun palvelut, olethan yhteydessä Ikaalisten Matkatoimistoon. Voit esimerkiksi täyttää tarjouspyyntölomakkeen, niin olemme yhteydessä teihin tarjouksesta. Palvelemme teitä ammattitaidolla!