Riskitön varaus – peruuta kuluitta

Ulkoministeriö suosittaa noudattamaan erityistä varovaisuutta matkustettaessa EU- ja Schengen-alueella. Koska COVID19-tilanne ei ole matkustettaessa täysin selkeä, olemme tehneet peruutusehdoistamme mahdollisimman joustavat, jotta voit jo haaveilla ja varata matkan.

Jos matkustaminen ei ole turvallista, sinulla on aina peruutusoikeus 🙅‍♀️

Jos matka-ajankohtana matkustamista ulkomaille tai valitsemaasi kohteeseen ei Suomen viranomaisten* puolelta suositella, me palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä. Lupaamme palauttaa maksusi viiden arkipäivän kuluessa peruutuksesta. *Suosituksen matkustamisesta antaa viranomaisista ulkoministeriö matkustustiedotteella


Laivalla tehtävät matkat, rajaton muutosoikeus

✅ 🛳 Suurin osa* laivalla tehtävistä matkoistamme sisältää rajattoman muutosoikeuden aina 24 tuntia ennen lähtöä. Voit perua matkan syystä riippumatta kuluttomasti, saat tilalle lahjakortin maksetulla summalla minkä voit käyttää vuoden kuluessa.

*Peruutusoikeus ei koske erikoisristeilyjä; kuten Teatterilaiva, Revive Conference, Folklandia, Välimeren, Saarenmaan eikä Visbyn risteilyjä eikä Baltian kierros, Vuonojen Norja tai Lofootit bussilla – kiertomatkaa.  Peruutusoikeus ei koske Rammstein-keikkamatkoja. Peruutusoikeus on erilainen myös niissä matkoissa, jotka sisältävät lennon tai matkoissa jotka varattu erilliselle ryhmälle. 


Kuluton peruutusoikeus

✅ 🛳 Voit perua varauksen kuluitta 24 tunnin sisällä varaamisesta, jos lähtöön on peruutushetkellä vähintään 7 vuorokautta eikä varaus sisällä lentoja.

✅ ✈️ Jos varaus sisältää lennon, voit vielä peruuttaa matkan, mutta peruutus on tehtävä varaamisen kanssa saman vuorokauden aikana kello 23:00 mennessä. Kun varaat lennon sisältävän matkan verkkosivuiltamme, voit perua varauksen kuluitta, mikäli molemmat ehdot täyttyvät:

  1. Peruutus tehdään kello 23:00 mennessä saman vuorokauden aikana (ks. peruutusohjeet alta)
  2. Matkan lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 7 vuorokautta.

Lähempänä lähtöä tehtävissä peruutuksissa noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.

Huom! Peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta.


Laivalla tehtävät matkat, matka varattu 14.1.2022 mennessä

✅ 🛳 Suurin osa laivalla tehtävistä matkoistamme sisältävät kuluttoman peruutuksen aina 24 tuntia ennen lähtöä. Voit perua matkan syystä riippumatta kuluttomasti.

*Peruutusoikeus ei koske erikoisristeilyjä; kuten Teatterilaiva, Revive Conference, Folklandia, Välimeren, Saarenmaan eikä Visbyn risteilyjä eikä Baltian kierros, Vuonojen Norja tai Lofootit bussilla – kiertomatkaa. Peruutusoikeus on erilainen myös niissä matkoissa, jotka sisältävät lennon tai matkoissa jotka varattu erilliselle ryhmälle. 


Lennon sisältävät matkat, matka varattu 14.1.2022 mennessä

✅ ✈️ Jos varaus sisältää lennon, voit vielä peruuttaa matkan, mutta peruutus on tehtävä varaamisen kanssa saman vuorokauden aikana kello 23:00 mennessä. Kun varaat lennon sisältävän matkan verkkosivuiltamme, voit perua varauksen kuluitta, mikäli molemmat ehdot täyttyvät:

  1. Peruutus tehdään kello 23:00 mennessä saman vuorokauden aikana (ks. peruutusohjeet alta)
  2. Matkan lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 7 vuorokautta.

Voit perua varauksen 35€ toimistokululla per henkilö aina 35vrk ennen lähtöä*. Lähempänä lähtöä tehtävissä peruutuksissa noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja. *Peruutusoikeus 50€ toimistokululla per henkilö kiertomatkoilla Alpit ja Ranskan Riviera, Historiaa ja alppimaisemia Ljubljanassa, Salzburgissa ja Münchenissä,  Napoli ja Amalfin rannikko, Kroatian rannikko, Normandian rannikko, Sveitsi ja upeat Alpit sekä Irlannista Skotlantiin on 60 vrk ennen lähtöä

Huom! Peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta.


Muutos-  ja peruutusoikeus asiakkaan COVID-19 sairastumisesta tai karanteenista johtuen 

Tarjoamme asiakkaillemme helpotetun muutos- ja peruutusoikeuden COVID-19 sairastumisen tai karanteenin takia. Jos sairastut tai joudut karanteeniin, niin ettet pääse lähtemään matkalle varaamanasi ajankohtana, me annamme sinulle mahdollisuuden siirtää matka toiseen ajankohtaan ilman muutoskulua tai jos sopivaa ajankohtaa ei löydy, palautamme rahan alkuperäisestä varauksestasi.


Rahanpalautus nopeasti 💰

Peruutustilanteissa rahat palautetaan sinulle nopeasti. Lupaamme, että palautus on tehty viiden arkipäivän kuluessa.


Kohdemaiden maahantulorajoitukset

Useissa maissa on voimassa maahanpääsyyn liittyviä rajoituksia. Seuraamme matkustuslinjauksia ja olemme hyvissä ajoin yhteydessä asiakkaisiin, joiden matkoihin maahanpääsyn rajoituksilla ja vaatimuksilla on vaikutusta. Mikäli kohdemaa vaatii todistuksen negatiivisesta testituloksesta, saadusta rokotesuojasta tai sairastetusta Covid19-taudista, pidämme sinut ajantasalla. Mahdollisen todistuksen hankkiminen on asiakkaan vastuulla.


Peruutusohjeet

Arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 9:00–17:00 peruutus tulee tehdä puhelimitse numeroon 03 45800.

Arkipäivisin kello 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin peruutus tulee tehdä Ikaalisten Matkatoimiston päivystyspuhelinnumeroon 0600 301 220 (puhelun hinta 2,96 € + pvm).

Kun matka varataan nettisivujemme kautta, matka maksetaan heti kokonaisuudessaan. Jos haluat sittenkin peruuttaa matkan ja edellämainitut peruutusehdot täyttyvät, palautamme maksamasi rahat sinulle takaisin ja teemme sen viimeistään 5 arkipäivän kuluessa.

Emme peri palvelu- tai toimitusmaksuja! Emme tee sitä myöskään puhelinvarauksista, voit siis huoletta myös soittaa. Palvelemme teitä mielellämme. Kehoitamme myös vertailemaan!