Riskitön varaus – peruuta kuluitta

Turvataksemme sinulle huolettoman varaamisen, olemme muuttaneet peruutusehtojamme. Me kannamme riskin puolestasi! Varmista paikkasi matkalla ja varaa heti verkkokaupasta, mutta voit silti vielä miettiä asiaa. Voit perua varauksen kuluitta aina 24 tuntia ennen lähtöä, jos varaus ei sisällä lentoja tai kyseessä ei ole erikoisristeily*.


Laivalla tehtävät matkat

✅ 🛳 Suurin osa laivalla tehtävistä matkoistamme sisältävät kuluttoman peruutuksen aina 24 tuntia ennen lähtöä.

*Peruutusoikeus ei koske erikoisristeilyjä; kuten Teatterilaiva, BTS, Folklandia, Välimeren eikä Visbyn risteilyjä.


Lennon sisältävät matkat

✅ ✈️ Jos varaus sisältää lennon, voit vielä peruuttaa matkan, mutta peruutus on tehtävä varaamisen kanssa saman vuorokauden aikana kello 23:00 mennessä. Kun varaat lennon sisältävän matkan verkkosivuiltamme, voit perua varauksen kuluitta, mikäli molemmat ehdot täyttyvät:

  1. Peruutus tehdään kello 23:00 mennessä saman vuorokauden aikana (ks. peruutusohjeet alta)
  2. Matkan lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 7 vuorokautta.

Huom! Peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta.


 

Peruutusohjeet

Arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 9.00–17.00 peruutus tulee tehdä puhelimitse numeroon 03-45800.

Arkipäivisin kello 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin peruutus tulee tehdä Ikaalisten Matkatoimiston päivystyspuhelinnumeroon 0600 301 220 (puhelun hinta 2,96 € + pvm).

Kun matka varataan nettisivujemme kautta, matka maksetaan heti kokonaisuudessaan. Jos haluat sittenkin peruuttaa matkan ja edellämainitut peruutusehdot täyttyvät, palautamme maksamasi rahat sinulle takaisin ja teemme sen viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.

Emme peri palvelu- tai toimitusmaksuja!
 Emme tee sitä myöskään puhelinvarauksista, voit siis huoletta myös soittaa. Palvelemme teitä mielellämme. Kehoitamme myös vertailemaan!