Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkan varaaminen

Miten varaan tai katson päivän hintoja verkkosivuilta?

Olemme ottaneet uuden verkkosivun käyttöön vuoden alussa. Ohessa opetusvideo siitä miten uusi verkkosivu toimii ja miten löydätte etsimänne informaation. Mikäli ette löydä haluamaanne tietoa, ottakaahan rohkeasti yhteyttä toimistoomme 0345800 (ma-pe 09-17). Voitte myös viestittää meille Facebookissa tai lähettää sähköpostia matkat(at)ikaalistenmatkatoimisto.fi -osoitteeseen.

 

Onko matkan hinta sama netistä ja puhelimella varattaessa?

On. Matkan hinta on sama varattaessa netistä (matkakaupastamme), puhelimella tai paikanpäällä konttorissamme. Kun soitat toimistoomme puh. (03) 45 800, maksat puhelusta normaalin paikallispuhelumaksun verran. Emme peri myöskään toimitusmaksua.

Pystyykö nettisivuiltanne varaamaan lasten paikkoja?

Kyllä pystyy. Jos et kuitenkaan löydä haluamaasi ota yhteyttä suoraan toimistoomme, puh. (03) 45 800, ma–pe klo 9–17. Voit vaihtoehtoisesti jättää meille varauspyynnön.

Voinko varata sviitin / perhehuoneen / allergiahuoneen tai muun erikoishuoneen tai -hytin Ikaalisten Matkatoimistosta?

Kyllä. Mikäli haluamasi huone tai hytti ei ole varattavissa matkakaupassamme, ota yhteyttä toimistoomme, puh. 03 45 800 ma–pe klo 9–17.

Saako Tallink Siljan Club One -kortilla pisteitä Ikaalisten Matkatoimiston kautta varatuista matkoista?

Saa. Pisteitä kertyy laivamatkoista Tallinkilla ja Silja Linella. Ilmoita kortin numero meille varauksenteon yhteydessä. Kortin numeron voi ilmoittaa meille myös myöhemmin, mutta se tulee kuitenkin tehdä ennen lähtöpäivää sekä mieluiten hyvissä ajoin. Tarvitset matkasi varausnumeron Club One -kortin numeron ilmoittamista varten.

Huomioithan, että laivayhtiö antaa laivamatkoista pisteitä aina sille henkilölle, jolle kortti kuuluu. Kaikkien matkustajien mahdolliset Club One -korttien numerot kannattaa siis ilmoittaa, myös rinnakkaiskortit.

Jotta pisteitä kertyisi, Club One -kortin haltijan täytyy itse olla matkustajana matkalla, ei riitä että pelkästään varaa tai maksaa matkan. Club One -pisteitä ei kerry hotellin osalta, vaikka yövyttäisiinkin Tallink-ketjun hotellissa.

Voiko Club One -pisteitä käyttää Ikaalisten Matkatoimistosta varattuun matkaan? Saako teiltä alennusta Club One -kortilla?

Club One -pisteitä ei voi käyttää Ikaalisten Matkatoimistosta varattuun matkaan. Kauttamme voi ainoastaan kerätä pisteitä Club One -kortille, ei käyttää niitä. Jos haluat käyttää keräämiäsi pisteitä, sinun täytyy varata matka suoraan Tallink Siljalta.

Club One -kortilla ei saa alennusta kauttamme varatuista matkoista. Poikkeuksena Visbyn risteilyt, joihin saa alennusta, jos on vähintään yksi Club One -kortti per varattu hytti.