Ikaalisten matkatoimisto

1 yö laivalla + Saarenmaan hotellimatka

Lähde piristävälle hotellimatkalle Saarenmaalle, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput yöt idyllisessä Kuressaareessa. Kuressaare on monen hotellimatkustajan suosikkikohde. Saarenmaan ainutlaatuinen luonto ja kiireettömyys ovat kohteen valttikortteja, unohtamatta kuitenkaan Kuressaaren viehättävää vanhaakaupunkia. Tuliaisostoksia kannattaa tehdä keskustan ihanissa pikkuputiikeissa.

Matkan hinta sisältää:

 • menomatkalla 1. yö laivalla valitussa hyttiluokassa
 • paluu laivamatka kansipaikoin Tallinna-Helsinki
 • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
 • lauttamatkat Virtsu-Kuivastu-Virtsu (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
 • majoitus valitussa hotellissa aamiaisin
 • uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina
 • kuntosalin käyttö aukioloaikoina (Rüütlissä majoittuville)

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

 • Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta. 1. yö ollaan laivalla. Koko ilta aikaa nauttia laivan palveluista.
 • 2. päivänä bussikuljetuksen varanneille klo 12:00 saakka vapaata aikaa Tallinnassa. Satamassa D-terminaalin parkkipaikalla odottaa virolainen tilausajobussi noin klo 12:30-13:00. Opas on mukana kesän matkoilla.  Noin kahden tunnin ajomatkan jälkeen saavutaan Virtsun lauttasatamaan. Lauttamatka Muhun saarelle kestää n. 30 minuuttia. Lautalla on kahvila ja wc-tilat. Pengertietä pitkin matka jatkuu itse Saarenmaalle ja Kuressaareen, jossa majoittuminen hotelliin.
 • Yöpyminen Saarenmaalla valitussa hotellissa.
 • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Lähtöaika on myös nähtävissä kylpylän ilmoitustaululla lähtöä edeltävänä päivänä. Matka Kuressaaresta Tallinnaan kestää noin 4,5 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

 

Haluatko lähteä omalla autolla Saarenmaalle? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Retkitarjonta kesä-elokuussa

Neljän tunnin maaseutukierroksella Saarenmaa tutuksi perjantaisin ajalla 5.6.-28.8.2020

Lue lisää

Kahden tunnin opastettu kierros mielenkiintoiseen Piispanlinnaan tiistaisin ajalla 2.6.-25.8.2020

Lue lisää

Hotellimme

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu myös