Ikaalisten matkatoimisto

1 yö laivalla + Haapsalun hotellimatka

Lähde piristävälle matkalle Haapsaluun, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput yöt Haapsalussa. Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki joka kätkee sisäänsä valtavasti paitsi historiaa, myös tapahtumia. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja suosittuihin meren rannalla sijaitseviin kylpylähotelleihin. Haapsalussa ehtii mukavasti nauttia kiireettömästä ajasta merenrannalla tai vanhan kaupungin kahviloissa.

Matkan hinta sisältää:

  • menomatkalla 1. yö laivalla valitussa hyttiluokassa
  • paluu laivamatka kansipaikoin Tallinna-Helsinki
  • kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Haapsalu-Tallinna, paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus valitussa hotellissa aamiaisin

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta. 1. yö ollaan laivalla. Koko ilta aikaa nauttia laivan palveluista.
  • 2. päivänä bussikuljetuksen varanneille klo 12:00 saakka vapaata aikaa Tallinnassa. Satamassa D-terminaalin parkkipaikalla odottaa virolainen tilausajobussi noin klo 12:30-13:00. Huom. Kun kuljetus on järjestetty kylpylän omalla bussilla, bussiin otetaan ajoittain matkustajia myös myöhäisemmältä laivalta, joka saapuu Tallinnaan klo 14:00. Jos kuljetus tapahtuu pikkubussilla, matkalla ei ole opasta mukana. Matka jatkuu kohti Haapsalua, jossa majoittuminen hotelliin.
  • Yöpyminen Haapsalussa valitussa kylpylässä.
  • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Lähtöaika on myös nähtävissä kylpylän ilmoitustaululla. Matka Haapsalusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Haapsaluun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Hotellimme

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää