Ikaalisten matkatoimisto

1 yö laivalla + Pärnun hotellimatka

Lähde piristävälle hotellimatkalle Pärnuun, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput yöt idyllisessä Pärnussa.

Pärnu on pieni idyllinen kaupunki meren rannalla. Pärnu on tunnettu kuuluisasta pitkästä hiekkarannastaan, joka houkuttelee matkailijoita etenkin kesäaikaan. Pärnu onkin nimetty Viron kesäpääkaupungiksi. Voit valita vietätkö lomasi kylpylöissä nauttien hoidosta, rannalla makoillen, vieraillen nähtävyyksillä ja museoissa vai hyödyntäen erilaisia ostosmahdollisuuksia.

Ikaalisten matkatoimistolla on valikoimissaan vajaa 20 hotellia Pärnussa. Voit valita hotellisi rauhalliselta asuinalueelta, keskustasta tai rannan tuntumasta. Hotellimatkan hintaan, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla sisältyy meno laivamatka valitussa hyttiluokassa, paluu laivamatkat kansipaikoin, kuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna, majoitus ja aamiaiset hotellissa hotelliaamuina.

Matkan hintaan sisältyy

  • 1. yö laivassa Helsinki-Tallinna risteilijällä valitussa hyttiluokassa
  • bussikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna, paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus kahden hengen huoneessa, valitussa hotellissa mukavuuksin
  • aamiainen hotelliaamuina (paitsi Wasa Resort hotellin huoneistossa majoittuessa)
  • paluu laivamatka kansipaikoin Tallinna-Helsinki

Matkaohjelma:

  • Laiva lähtee klo 18.30 Helsingistä kohti Tallinnaa. Koko ilta aikaa nauttia laivan palveluista. Yöpyminen laivalla.
  • 2. päivänä bussikuljetuksen varanneille klo 12.00 saakka vapaata aikaa Tallinnassa. Bussi Pärnuun lähtee D-terminaalista noin klo 12.30-13.00. Pärnuun saavutaan n. klo 15.00.
  • Oman valinnan mukaan 2, 3, 4 tai 7 yötä Pärnussa valitussa hotellissa aamiaisin.
  • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Pärnuun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

 

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Hotellimme Pärnussa

Ammende Villa

Pärnun arkkitehtuurin helmi Ammende Villa sijaitsee ranta-alueella suojaisassa puutarhassa kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Uimarantaan on noin 5 minuutin kävelymatka. Hotellia ympäröivät arvokkaat puistot ja lehmuspuistotiet. Jugend rakennus on valmistunut vuonna 1905 ja avattu hotellina ja ravintolana vuonna 1999. 

Lue lisää Ammende Villa -hotellista

Carolina Hotel

Carolina, viihtyisä perhehotelli, sijaitsee rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Lue lisää Carolina Hotellista

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Hotell Tammsaare

Hotell Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta.

Lue lisää Hotell Astrasta

Hotell Emmi

Hotell Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella Riiakadun varrella suurten kauppakeskusten lähellä. Merenranta on kävelymatkan päässä. Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Lue lisää Hotell Emmistä

Hotell Legend

Kodikas ja tunnelmallinen pikkuhotelli sijaitsee uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta ja kauppaliikkeet ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää Hotell Legendistä

Inge Villa

Ilmastoidut huoneet! Inge Villa on pieni huvilatyyppinen hotelli kivenheiton päässä Pärnun upeasta hiekkarannasta.

Lue lisää Inge Villa -Hotellista

Kapten Kurgo Villa

Uudistettu huvilahotelli, Kapten Kurgo Villa sijaitsee lähellä Pärnun uimarantaa, ja keskustaankin on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellissa on aulabaari ja a la carte ravintola.

Lue Lisää Kapten Kurgo Villa hotellista

Koidulapark Hotell

Koidulapark hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa. Uimarannalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotelli on idyllinen vanha 3-kerroksinen puutalo, joka on kunnostettu ja avattu hotellina vuonna 2002.

Lue lisää Koidulapark Hotellista

Medical Spa & Hotel Estonia

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Pärnu Hotel

Pärnu hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta. Uimarannalle on matkaa noin 1.5 km.

Lue lisää Hotell Pärnusta

Rannahotell

Keväällä 2016 täysin remontoitu, hyvätasoinen ja elegantti hotelli aivan meren rannalla. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.

Lue lisää Rannahotell Pärnusta

St. Peterburg Hotell

Kaupungin keskustassa sijaitseva persoonallinen hotelli, joka on sisustettu 1600-luvun hengessä. Hotellissa on mm. ravintola, viinikellarityyppinen baari, sauna, ja viihtyisä pieni kokoustila.

Lue lisää St. Peterburg Hotellista

Strand SPA & Conference Hotel

Iso ja hyvätasoinen hotelli meren tuntumassa, noin 2 km keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto, kuntosali ja kauneuskeskus.

Lue lisää Strand SPA & Conference hotellista

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Villa Wesset

Villa Wesset on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja on kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellissa on lobbybar, tyylikäs á la Carte-ravintola ja kesäterassi.

Lue lisää Villa Wesset -hotellista

Health Center & Hotel Wasa

Health Center & Hotel Wasa sijaitsee aivan Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka.

Lue lisää Health Center & Hotel Wasa -hotellista

Nähtävää ja koettavaa Pärnussa

Pärnun nähtävyydet

Pärnusta löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle, varsinkin kesäaikaan. Pärnun upealla hiekkarannalla saa helposti kulumaan päivän tai kaksi, lapset viihtyvät Baltian suurimmassa teemapuistossa Lottemaassa ja kaupungin nähtävyydet ovat mielenkiintoisia käyntikohteita historian ystäville.

Lue lisää

Pärnun ravintolat

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Pärnun ostokset

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnun retket

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta