Ikaalisten matkatoimisto

1 yö laivalla + Pärnun kylpyläloma

Lähde rentouttavalle kylpylämatkalle Pärnuun, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput yöt tunnelmallisessa Pärnussa.

Pärnu on pieni idyllinen kaupunki meren rannalla, joka on tunnettu kuuluisasta pitkästä hiekkarannastaan. Pärnu onkin nimetty Viron kesäpääkaupungiksi, toki Pärnussa viihtyy mihin vuodenaikaan tahansa.

Voit valita kylpylän perinteisestä terveyskylpylästä hemmotteluhoitoja tarjoaviin moderneihin kylpylöihin.

Matkan hintaan sisältyy

  • 1. yö laivassa Helsinki-Tallinna risteilijällä valitussa hyttiluokassa
  • bussikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna, paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus kahden hengen huoneessa, valitussa hotellissa mukavuuksin
  • aamiainen hotelliaamuina
  • paluu laivamatka kansipaikoin Tallinna-Helsinki

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Laiva lähtee klo 18.30 Helsingistä kohti Tallinnaa. Koko ilta aikaa nauttia laivan palveluista. Yöpyminen laivalla.
  • 2. päivänä laivasta voi poistua klo 8.00 alkaen, mutta kiireettömämpi lomailija voi nauttia laivan palveluista hieman pidempään. Hytit pitää luovuttaa klo 10.00 mennessä ja laivasta pitää poistua viimeistään klo 11.30. (Huom! 30.4., 30.6., 8.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8. ja 12.8. hytin luovuttaminen viimeistään klo 9.30 ja laivasta poistuminen viimeistään klo 10.30) .Bussikuljetuksen varanneille klo 12.00 saakka vapaata aikaa Tallinnassa. Bussi Pärnuun lähtee D-terminaalista noin klo 12.30-13.00. Pärnuun saavutaan n. klo 15.00.
  • Oman valinnan mukaan 2, 3, 4 tai 7 yötä Pärnussa valitussa hotellissa aamiaisin.
  • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Pärnuun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Tutustu Pärnuun

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Kylpylämme Pärnussa

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Täysin uusi , upea 4 tähden Wasa Resort kylpylähotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan kävelee n. 10 minuuttia. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen, Paitsi huoneistossa majoittuessa!

Lue lisää Wasa Resort -hotellista

Tutustu Pärnun kylpyläkohtaisiin hoitopaketteihin

Valitse matkallesi rentouttava Kylpylähoitopaketti tai Hemmottelupaketti

Lue lisää

Rentoudu Nautintojen paketin voimin!

Lue lisää

Valitse hoitopakettisi matkan pituuden mukaan!

Lue lisää

Valittavanasi Perinteinen hoitopaketti, Kauneusloma -paketti tai Loma pidemmillä hoidoilla -paketti

Lue lisää

Valitse itsellesi mieluisin hoitopaketti 3 eri vaihtoehdosta!

Lue lisää

Valitse lomallesi perinteinen kylpylälomapaketti tai hemmotteluloma!

Lue lisää

Hemmottele itseäsi uudessa kylpylähotellissa!

Lue lisää

Nähtävää ja koettavaa Pärnussa

Pärnusta löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle, varsinkin kesäaikaan. Pärnun upealla hiekkarannalla saa helposti kulumaan päivän tai kaksi, lapset viihtyvät Baltian suurimmassa teemapuistossa Lottemaassa ja kaupungin nähtävyydet ovat mielenkiintoisia käyntikohteita historian ystäville.

Lue lisää

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta