Ikaalisten matkatoimisto

1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä: yöpymisen laivalla sekä hotellissa. Laadusta tinkimättä Tallinna on yksi maailman edullisimmista paikoista viettää lomaa. Hotellipakettien hinnat sisältävät aina laivamatkat meno-paluu sekä aamiaisen hotellissa.

Matkan hintaan sisältyy:

  • 1. yö laivassa Helsinki-Tallinna risteilijällä valitussa hyttiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa, valitussa hotellissa mukavuuksin
  • buffetaamiainen hotelliaamuina
  • paluulaivamatka kansipaikalla

Matkaohjelma:

  • Laiva lähtee klo 18.30 Helsingistä kohti Tallinnaa. Koko ilta aikaa nauttia laivan palveluista. Yöpyminen laivalla.
  • Laivasta voi poistua klo 8.00 alkaen, mutta kiireettömämpi lomailija voi nauttia laivan palveluista hieman pidempään. Hytit pitää luovuttaa klo 10 mennessä ja laivasta pitää poistua viimeistään klo 11.30. Päivän voi viettää omatoimisesti Tallinnassa. (Huom! 30.4., 30.6., 8.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8. ja 12.8. hytin luovuttaminen viimeistään klo 9.30 ja laivasta poistuminen viimeistään klo 10.30). Hotellihuoneet saa käyttöönsä n. klo 15.00 kansainvälisen käytännön mukaan.
  • Yöpyminen valitussa hotellissa aamiaisin.
  • Paluupäivänä aamiainen hotellilla. Aamupäivän aikana ehdit vielä tehdä ostoksia tai istua hetken Vanhankaupungin kahviloissa. Olethan ajoissa Tallinnan satamassa.

Tutustu Tallinnaan ja Tallinnan hotelleihin

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

32 kiinnostavaa Tallinnan hotellia

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Nähtävää ja koettavaa Tallinnaan

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Top 50 parhaat Tallinnan nähtävyydet

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan kiertoajelu

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet -teemakiertoajelun. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajelusta

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Tallinnan TV-torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tutustu myös