Ikaalisten matkatoimisto

2 päivää Kolmårdenissa, meno Turusta, paluu Helsinkiin

Vietä kaksi ilon täyteistä päivää Kolmårdenin eläinpuistossa! Lähtö Baltic Princessillä Turusta ja paluu Helsinkiin viihtyisällä kävelykatulaivalla, Silja Serenadella tai Symphonylla.

Matkaohjelma

1. pv Baltic Princess lähtee Turusta kohti Tukholmaa klo 20.15. Koko ilta on aikaa nauttia laivan palveluista ja ensimmäinen yö vietetään laivalla.

2. pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 06.10. Matkustajien täytyy poistua laivasta heti sen saavuttua satamaan. Suomalainen bussi kuljettaa Kolmårdeniin (160km). Nyt on koko päivä aikaa eläinystäville! Illansuussa Kolmårdenista lähdettäessä vaihdetaan toiseen bussiin, joka kuljettaa yöksi hotelliin Norrköpingiin.

3. pv Hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus takaisin Kolmårdeniin, jossa toinen päivä aikaa ihailla eläimiä ja nauttia puiston tarjonnasta. Iltapäivällä bussi kuljettaa ryhmän takaisin satamaan klo 16.45 Tukholmasta kohti Helsinkiä lähtevälle Silja Serenadelle/Symphonylle.

4. pv Laiva saapuu 09:55 Helsinkiin.

Matkan hinta sisältää 

  • kuljetukset laadukkaalla suomalaisella ilmastoidulla tilausajobussilla matkaohjelman mukaisesti
  • sisäänpääsy Kolmårdenin eläinpuistoon kahtena päivänä sisältäen eläinpuiston kaikki elämykset, kuten Life-delfiinishown, rajoittamattoman pääsyn erilaisille radoille ja Gondoli-Safarille, kaikki eläinten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat tai matkamuistot.
  • laivamatkat Turku-Tukholma Baltic Princessillä ja Tukholma-Helsinki Silja Symphonylla tai Silja Serenadella
  • yöpyminen Scandic Norrköping Nord hotellissa, aamiaisin

Tutustu eläinpuistoon ja muihin matkavaihtoehtoihin

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin