Ikaalisten matkatoimisto

Baltic Princess risteily Tukholmaan

Turku–Tukholma -risteilyllä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista. Risteily vie läpi Turun ja Tukholman saaristojen. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja yksi suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteistä. Laiva on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen ja elämästä nautiskeluun. Tervetuloa mukaan risteilemään!

Matkan hinta sisältää

  • risteilyn valitussa hyttiluokassa
  • tilausajokuljetukset valinnan mukaan

Matkaohjelma:

1. pv Baltic Princess-laivan lähtöselvitys alkaa klo 19:15 ja saaristoa kohti laiva lähtee klo 20:15. Ravintolat ja myymälät ovat auki pitkälle yöhön! Ei maihinnousua Tukholmassa.

2. pv Koko päivä aikaa rentoutumiseen ja lomatunnelmiin. Turkuun palataan illalla klo 19:15.

Tilausajokuljetukset Suomen puolella

Lisämaksusta meiltä ovat varattavissa bussikuljetukset tilausajobusseillamme! Valitse pysäkeistä itsellesi sopivin ja hyppää kyytiin! Ammattitaitoiset kuljettajamme  käyvät matkalla läpi tärkeät matkaanne koskevat käytännön asiat ja matkaliput saatte kuljettajalta kätevästi satamassa. Bussimatkalla käytössänne on myös ilmainen WiFi!

Kuljetukset Baltic Princessille ovat saatavilla 26.8. alkaen joka perjantailähdöille sekä syyslomalla reitiltä Ikaalinen-Ylöjärvi-Tampere-Nokia-Sastamala-Huittinen-Turku.

 

Tietoa Baltic Princess laivasta

Baltic Princess

Lähde mukaan nauttimaan laivamatkasta yhdellä Itämeren uusimmista laivoista! Baltic Princess tarjoaa monipuolista tekemistä ja kokemista viikon jokaisena päivänä aivan kaiken ikäisille.

Lue lisää

Viihdettä Baltic Princessillä

Baltic Princess esiintyjät ja viihde

Baltic Princessillä esiintyjät viihdyttävät päivittäin! Tutustu viihdekalenteriin

Lue lisää

Kaikki Tukholman risteilyt löydät täältä!

Ruotsin risteilyt

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Tutustu myös pidempiin ruotsin matkoihin Turusta

Kolmården, risteily- ja hotellimatkat

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme