Baltic Princess 23 h -risteily Turusta

Turku–Tukholma -risteilyllä kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista. Risteily vie läpi Turun ja Tukholman saaristojen. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja yksi suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteistä. Laiva on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen ja elämästä nautiskeluun. Tervetuloa mukaan risteilemään!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

  • Risteilyn valitussa hyttiluokassa
  • Tilausajokuljetukset valinnan mukaan

MATKAOHJELMA

Baltic Princess-laivan lähtöselvitys alkaa klo 19:15 ja saaristoa kohti laiva lähtee klo 20:15. Ravintolat ja myymälät ovat auki pitkälle yöhön! Ei maihinnousua Tukholmassa.

Koko päivä aikaa rentoutumiseen ja lomatunnelmiin. Turkuun palataan illalla klo 19:15.


BUSSIKULJETUKSET SUOMEN PUOLELLA

Lisämaksusta meiltä ovat varattavissa bussikuljetukset! Valitse pysäkeistä itsellesi sopivin ja hyppää kyytiin!

Kuljetukset liikennöidään Onnibussin reittibussilla muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Onnibusseihin emme pysty järjestämään turvaistuimia lapsille.


 

Tietoa Baltic Princess laivasta

Lähde mukaan nauttimaan laivamatkasta yhdellä Itämeren uusimmista laivoista! Baltic Princess tarjoaa monipuolista tekemistä ja kokemista viikon jokaisena päivänä aivan kaiken ikäisille.

Lue lisää

Viihdettä Baltic Princessillä

Tervetuloa mukaan bailaamaan Antti Tuiskun laivakeikalle Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä tai 23 h -risteilylle Turusta!

Lue lisää

Kaikki Tukholman risteilyt löydät täältä!

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Tutustu myös pidempiin ruotsin matkoihin Turusta

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme