Barcelonan kaupunkiloma

Matkan hintaan sisältyy

  • Meno-paluu lennot Helsingistä
  • Majoitus valitussa hotellissa aamiaisella

Lennot Barcelonaan

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Barcelonan lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen lentoasemalle, josta paluulento Helsinkiin. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa Barcelonasssa. Matkan aikana pääset tutustumaan Barcelonan arkkitehtuuriin ja upeisiin maisemiin. Shoppailijat viihtyvät kaupungin vintage-liikkeissä, kirpputoreilla ja designputiikeissa. Barcelonasta löytyy ravintoloita, kulttuuria ja tapahtumia.

Hotellit Barcelonassa

Kolmen tähden boutique hotelli aivan keskeisellä sijainnilla lähellä Barcelonan katedraalia ja antiikkista kaupunginmuuria. Lähellä ovat myös useat turistinähtävyydet, kuten esimerkiksi La Rambla, Port Vellin alue ja Passeig Marítim. Hotellirakennus on uusklassista arkkitehtuuria ja huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huonehinta sisältää aamiaisen. Turistivero 1,21€/henkilö/yö maksetaan paikan päällä.

Lue lisää hotellista H10 Montcada Boutique

Neljän tähden superior-hotelli kattoterasseineen sijaitsee Barcelonan sataman vanhimmassa osassa. Hotelli on historiallisessa rakennuksessa ja huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huonehinta sisältää aamiaisen. Turistivero 1,21€/henkilö/yö maksetaan paikan päällä.

Lue lisää hotellista H10 Port Vell

Hotelli sijaitsee vuoden 1992 olympialaisiin rakennetussa ikonisessa Olympiakylässä lähellä rantoja ja hyvien yhteyksien päässä tunnetuista turistikohteista. Huonehinta sisältää aamiaisen. Turistivero 1,21€/henkilö/yö maksetaan paikan päällä.

Lue lisää

Neljän tähden superior hotelli H10 Madison sijaitsee täysin remontoidussa 1900-luvun rakennuksessa keskellä Barcelonaa vain muutaman metrin päässä katedraalista. Huonehinta sisältää aamiaisen. Turistivero 1,21€/henkilö/yö maksetaan paikan päällä.

Lue lisää

Lue lisää Barcelonasta

Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona sopii sekä kaupunki-, että rantalomailuun. Se on erinomainen lomakohde ympäri vuoden.

Lue lisää