Ikaalisten matkatoimisto

Berliini, hotellimatka 3 yötä

Matkan hinta sisältää

  • Finnairin lennot Helsinki-Berliini-Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Opastettu kiertoajelu Berliinissä
  • 3 yötä keskustahotellissa aamiaisella
  • Verot ja viranomaismaksut

1.pv. Lähdemme matkaan Finnairin aamulennolla klo 07.50. Berliiniin saavumme klo 08.45. Kentällä meitä on vastassa paikallinen bussi ja suomalainen opas. Oppaan johdolla teemme ensin kiertoajelun Berliinissä. Kiertoajelulla näemme monet läntisen ja itäisen keskustan päänähtävyydet, joita ovat muun muassa tv-torni, kappale muuria, Branderburger Tor, Holocaust-muistomerkkialue, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, Alexanderplatz ja presidentinlinna Schloss Bellevue. Kiertoajelun jälkeen majoitumme hyvätasoiseen keskustahotelliin kolmeksi yöksi.

2.-3.pv. Kaksi täyttä päivää nauttia Berliinin lukuisista nähtävyyksistä, museoista, kulttuurista ja ostosmahdollisuuksista.

4.pv. Päivä vapaata aikaa. Vaihtoehtoisesti voit lähteä opastetulle, lisämaksulliselle retkelle historiallisesti merkittävään ja upeaan Potsdamiin. Retkeläisille kuljetus suoraan Potsdamista lentokentälle. Kaupunkiin jäävät toinen bussi noutaa hotellin edestä myöhemmin iltapäivällä. Kotiin palaamme Finnairin iltalennolla, joka lähtee Berliinistä klo 19.20. ja saapuu Helsinki-Vantaalle klo 22.10.

Hyvää matkaa!

Hotellit matkalla

Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm

Tyylikäs hotelli kuuluisan Kurfürstendamm ostoskadun varrella Länsi-Berliinissä. Lähistöllä paljon ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja kauppakeskuksia, mm. upea KaDeWe tavaratalo. Julkiset yhteydet kaikkialle Berliiniin ovat hyvät.

Lue lisää hotellista Amedia Berlin Kurfürstendamm

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Korkeatasoinen ja monipuolinen, Berliinin korkein hotelli erinomaisella sijainnilla keskustassa. Osa Berliinin kuuluisimmista nähtävyyksistä sijaitsee kävelyetäisyydellä. Viereiseltä Alexanderplatz-asemalta on hyvät yhteydet kaikkialle Berliiniin. Ei varattavissa 16.10. tai 25.10. päiville.

Lue lisää hotellista Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Lisämaksulliset retket matkalla

Potsdamin retki

Historiallisesti merkittävästä Potsdamista löydät useita upeita palatseja, kauniita, laajoja puutarhoja ja Unescon maailmanperintökohteita.

Lue lisää Potsdamin retkestä