Ikaalisten matkatoimisto

Budapestin joulutorit

Budapestin joulutori ja sen markkinat ovat Euroopan suurimpia ja arvostetuimpia. Joulumarkkinoilla on runsas valikoima erilaisia ruokia ja juomia. Ruokakojuilla voit nauttia niin makkaroita, gulassikeittoa kuin lämpimää siideriäkin. Budapestin joulutorilta löydät paljon myös käsintehtyjä joululahjoja ja kauniita joulukoristeita muistoksi matkasta.

Matkan hinta sisältää:

  • Finnairin / Finnairin operoimat lennot Helsinki-Budapest-Helsinki
  • verot ja viranomaismaksut
  • menopäivänä opastettu kaupunkikierros sekä kuljetus hotellille
  • 3 yötä hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • lähtöpäivänä kuljetus oppaan johdolla hotellilta lentokentälle

1.päivä: Matka alkaa Finnairin aamulennolla Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 9.35. Budapestiin saavumme klo 10.55. Lentokentän tuloaulassa odottaa paikallinen suomenkielinen opas, bussi on vastassa lentokentän edustalla. Ennen hotellille ajoa tehdään kaupunkikierros, jolloin saa hyvän ensikuvan lomakohteesta. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotellille kolmeksi yöksi, opas auttaa majoittumisessa. Loppu iltapäivä omatoimista tutustumista Budapestiin.

2. päivä: On aikaa nauttia Budapestin monista nähtävyyksistä, kahviloista sekä tietenkin joulutorien ostosmahdollisuuksista. Vieraile Budan linnassa, ihaile uusgoottilaista tyyliä edustavaa parlamenttitaloa tai piipahda ostoksille kauppahalliin ja joulumarkkinoille. Kokemisen arvoisia ovat myös Budapestin maailmankuulut termaalikylpylät ja kuumat lähteet.
2. päivän iltana on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle Tonavan risteilylle. Risteilyllä nautimme kauniista maisemista sekä ruoasta ja musiikista.

3. päivä: Tämän päivän voi viettää omatoimisesti Budapestiin tutustuen.

4. päivä: Vielä on koko päivä aikaa tutustua Budapestiin ja sen tarjontaan. Käydä ostoksilla ja hankkia vielä viimeiset tuliaiset. Huoneet tulee luovuttaa aamupäivän aikana, hotellilla tila johon matkatavarat saa säilytykseen hotellilta lähtöön asti. Iltapäivän lopulla bussi kuljettaa lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Suomea lähtee klo 19.20. Saapuminen Helsinki-Vantaalle klo 22.40.

Hyvää matkaa!

Lisämaksulliset retket matkalla

Tonava halkoo Budapestin kahtia. Tunnelmallisella risteilyllä näkee joelta päin molemmat puolet, sekä Budan että Pestin ja näin kaupungista saa risteilyn aikana hyvän kuvan. Risteilyn aikana nautitaan illallinen.

Lue lisää Tonavan risteilystä

Hotellit matkalla

Ibis Budapest Centrum hotelli sijaitsee Budapestin keskustan tuntumassa. 50 metrin päässä Kalvin ter -metroasemalta ja 300 metrin päässä Unkarin kansallismuseosta. Kaikissa huoneissa ilmastointi ja ilmainen WiFi.

Lue lisää

Korkeatasoinen 4 tähden hotelli Budapestin keskustassa. Kauppahalli, Tonava -joki, Váci Utca -ostoskatu ja kuuluisat kylpylät, mm. Gellèrt Spa sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Tutustu myös Budapestin omatoimilomaan