Day Spa -päiväristeily Tallinnaan

Lähde hemmoteltavaksi Tallinnaan! Päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä Tallinnassa. Day Spa -paketteja on eri hintaisia ja voit valita mm. rauhaisan allasosaston käytön tai hemmotteluhoitoja. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa oma hemmotteluhetkesi!

Muista valita haluamasi Day Spa -paketti seuraavista vaihtoehdoista Tallinnan lisäpalveluiden alta:

Matkaohjelma

Lähde matkaan Helsingistä oman valintasi ja aikataulusi mukaisesti! Matkustat Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla vain kahdessa tunnissa. Maissa voi viettää aikaa muutamasta tunnista aina pitkälle iltaan asti! Päivä aikaa nauttia valitsemastasi lisämaksullisesta Day Spa -paketista. Paluu tapahtuu samana iltana valitulla laivavuorolla.

Tilausajokuljetukset Suomen puolella

Lisämaksusta kauttamme ovat varattavissa tilausajokuljetukset! Ammattitaitoiset kuljettajamme kertovat bussimatkan aikana tärkeitä matkaanne koskevia käytännön asioita ja viihtyvyyden takaamiseksi koko bussimatkan ajan käytössänne on ilmainen WiFi!

Viimsi Span Day Spa -paketit

Viimsin SPA18+ on ainoastaan aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeskus. Rentoudu upeassa ympäristössä Tallinnan matkasi yhteydessä. Tutustu!

Lue lisää

Tämä hemmotteleva paketti on oiva valinta kaveriporukoille (min. 5 hlö). Ainoastaan aikuisille tarkoitetun SPA18+ spa- ja saunakeskuksen käytön lisäksi paketti sisältää mm. hemmotteluhoidon. Tutustu ja varaa teidän porukkanne irtiotto!

Lue lisää

Kreutzwald Hotellin Day Spa -paketit

Kaipaatko perusteellista hemmottelua, rauhoittumista ja valinnan vapautta? Jos kaipaat, tämä paketti on tehty juuri sinulle! Valitse 2 tai 3 hoitoa ja nauti! 2 hoitoa 50€, 3 hoitoa 70€! Tutustu ja varaa aikaa itsellesi!

Lue lisää

Tämä paketti on pariskuntien ykkösvalinta! Nauti kahdenkeskisestä ajasta altaan lämmössä kuohuviiniä maistellen. Tutustu ja varaa romanttinen irtiottosi Tallinnaan!

Lue lisää

Kaipaatko totaalista rentoutumista? Jos kaipaat, tämä paketti on tehty juuri sinulle! Antaudu hemmoteltavaksi Zen Spassa. Tutustu ja varaa aikaa itsellesi!

Lue lisää