Dublinin kaupunkiloma

Matkan hinta sisältää

  • Meno-paluu lennot Helsingistä
  • Verot ja viranomaismaksut
  • 1 lentokoneen ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Hotelliaamiainen

Lennot Dubliniin

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Dublinin lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Omatoiminen siirtyminen Dublinin lentoasemalle, josta paluulento Helsinkiin. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Valitun matkan pituuden mukaan vapaata aikaa Dublinissa. Dublinissa on suuri määrä vanhoja, historiallisia rakennuksia, kirkkoja, linnoja, puistoalueita, ravintoloita ja pubeja. Se on niin ikään kanaalien kaupunki, ja sen keskusta on sopivan pieni ja helposti lähestyttävä. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Dublinissa

4 tähden hotelli Dublinin pääkadun varrella lyhyen kävelymatkan päässä mm. Croke Parkista ja Temple Barin alueelta. Hotelli on sekoitus perinteistä irlantilaista tyyliä sekä modernia 2000-lukua. Hotellissa 323 huonetta.

Lue lisää

Heinäkuussa 2019 avattu uusi Marlin Hotel. Hotelli hyvällä sijainnilla, aivan Dublinin keskustassa lähellä St. Stephen’s Green puistoa.

Lue lisää

Lue lisää Dublinista

Tähän tulee lähiaikoina lisää tietoa sivusta "Dublin".

Lue lisää Dublinista

Tutustu myös opastettuun Irlannin kiertomatkaan!