Ed Sheeran konserttimatka Riikaan (majoitus Jurmalassa), 3 yötä

Ed Sheeranin ainutlaatuinen keikkaelämys Riikassa tapahtuu heinäkuussa 2019. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia Itämeren upeimmista rannoista keikkamatkan yhteydessä. 3 yön matkalla näet koet myös kaupunkiloman tunnelmaa Riiassa.

Voit myös ostaa Ikaalisten Matkatoimistolta matkavarauksen yhteydessä Riikassa keikkailevan Ed Sheeranin keikkaliput!

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina
  • keikkalippu Ed Sheeranin konserttiin 12.7.

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä laivalla kohti Tallinnaa.
  • Bussikuljetuksen varanneille kuljetus Jurmalaan  lähtee Tallinnasta n. klo 13.00 (suomalainen tilausajobussi). Matkalla pidetään kahvitauko Viron puolella. Perille saavutaan illalla (n. 335  km). Huom! Konsertti aiheuttaa liikenteen ruuhkautumista Riikassa.
  • Majoitus Jurmalassa  valitussa hotellissa aamiaisin. Kulku keikkapaikalle (Lucavsala park) omatoimisesti.
  • Paluupäivänä bussikuljetuksen varanneille bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana, jonka jälkeen haetaan Riian hotelleissa majoittuneet.  Kuljetus Tallinnan D-terminaaliin. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

 

Lue lisää konsertista

Tätä et halua missata! Sensaatiomainen Ed Sheeran konsertoi Riikassa perjantaina 12.7.2019.

Lue lisää

Hotellimme Jurmalassa

Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tyylikäs, uusittu kylpylähotelli vain muutaman sadan metrin päässä upeasta hiekkarannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu Jurmalaan, Riikaan ja Latviaan

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisesetä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää Jurmalasta

Monet yllättyvät Latvian monipuolisuudesta. Maan pääkaupunki Riika tarjoaa keskiaikaista viehättävyyttä sekä modernia kaupunkielämää. Jurmalan rantakaupunki on puolestaan kuuluisa upeasta hiekkarannasta ja pitsitaloistaan. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin vai perheen tai ystävien kanssa.

Lue lisää Latviasta

Latvian pääkaupunki Riika yllättää ensikertalaisen ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa vielä seuraavillekin vierailuille. Daugava-joen rannat, jugend-kaupunginosa, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Kokonsa ja kauneutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi.

Lue lisää Riiasta

Myynnissä myös 2 yön bussi- ja lentomatkat sekä majoitukset Riiassa