Elämysten Lontoo

Matkan hinta sisältää

  • Finnairin lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
  • 3 yötä keskustahotellissa aamiaisin
  • bussikuljetukset ja oppaan palvelut matkaohjelman mukaisesti

1.pv Finnairin lento Helsinki-Vantaalta lähtee klo 08.00. Lontooseen saavumme klo 09.10. Lentokentällä vastassa ovat paikallinen bussi ja suomalainen opas. Matka aloitetaan heti kaupunkiin tutustumisella, sillä opas johdattaa kiertoajelulla Lontoon nähtävyyksille. Majoittuminen keskustahotelliin kolmeksi yöksi.

2.pv Voit viettää päivän Lontoon sykkeessä ja tunnelmassa. Päivän voi aloittaa vaikka aamulenkillä Kensington Gardens-puistoalueella ja ottaa sen jälkeen suunnaksi kuuluisat Lontoon tavaratalot.

3.pv Tämäkin päivä on omatoimisesti aikaa nauttia Lontoosta. Ehkä piipahdat Madame Tussaudin vahamuseossa, ihailet maisemia London Eyestä ja palaat historiaan Tower Bridgellä kävellessäsi.

4.pv Vielä on aikaa kierrellä miljoonakaupunki Lontoon katuja. Voit myös lähteä lisämaksulliselle retkelle Tower of Londoniin. Linnassa pääset ihailemaan kruunun jalokiviä, mutta myös kauhistelemaan Henrik VIII kahden vaimon viimeisiä hetkiä. Iltapäivällä bussi kuljettaa lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 18.05. Helsinki-Vantaalle saavumme klo 23.00.

Hyvää matkaa!

Hotellit matkalla

Siisti ja monipuolinen keskustahotelli Bloomsburyn alueella, aivan Russell Square aukion vieressä. Hyvät julkiset yhteydet kaikkialle Lontooseen. Hotellissa 24h vastaanotto, ravintola, baari ja 523 huonetta.

Lue lisää President hotellista

Hotelli sijaitsee Lontoon sydämessä. Parhaat ostosalueet, museot ja nähtävyydet ovat lähellä.

Lue lisää hotellista Copthorne Tara Kensington

Lisämaksulliset retket

Tähän tulee lähiaikoina lisää tietoa sivusta "Towerin linnan opastettu retki".

Lue lisää