Ikaalisten matkatoimisto

Haapsalun hotellimatka + 1 yö Tallinnassa

Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki joka kätkee sisäänsä valtavasti paitsi historiaa, myös tapahtumia. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja suosittuihin meren rannalla sijaitseviin kylpylähotelleihin. Tallinnaan saavutaan noin puoli kahden aikaan, joten myös Tallinnan monipuolisesta tarjonnasta ehtii hyvin nauttimaan.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Haapsalu-Tallinna, paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus Haapsalussa valitussa hotellissa aamiaisin
  • majoitus Tallinnassa valitussa hotellissa aamiaisin

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
  • Bussi Haapsaluun lähtee Tallinnasta n. klo 13:00. Opas ja virolainen tilausajobussi odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Huom. Kun kuljetus on järjestetty kylpylän omalla bussilla, bussiin otetaan ajoittain matkustajia myös myöhäisemmältä laivalta, joka saapuu Tallinnaan klo 14:00. Jos kuljetus tapahtuu pikkubussilla, matkalla ei ole opasta mukana. Matka jatkuu kohti Haapsalua, jossa majoittuminen hotelliin.
  • Yöpyminen Haapsalussa valitussa hotellissa aamiaisin
  • Matkan toiseksi viimeisenä päivänä bussikuljetuksen varanneille bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Matka Haapsalusta Tallinnan D-terminaaliin kestää noin 2 tuntia. Omatoiminen siirtyminen hotellille.
  • 1 yö Tallinnassa valitussa hotellissa aamiaisin
  • Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Tallinnan satamaan. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Haapsaluun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Hotellimme Haapsalussa

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää