Ikaalisten matkatoimisto

Haapsalun hotellimatka

Haapsalusta löytyy suositut kylpylähotellit jotka sijaitsevat aivan meren rannalla. Haapsalun pikkukaupungin rauhallisuus ja kauneus on ihastuttanut jo vuosia asiakkaitamme.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Haapsalu-Tallinna, paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus valitussa hotellissa aamiaisin

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja. Hoitopaketit tai erilliset hoidot voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
  • Bussi Haapsaluun lähtee Tallinnasta n. klo 13.00. Opas ja virolainen tilausajobussi odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Huom. Kun kuljetus on järjestetty kylpylän omalla bussilla, bussiin otetaan ajoittain matkustajia myös myöhäisemmältä laivalta, joka saapuu Tallinnaan klo 14:00. Jos kuljetus tapahtuu pikkubussilla, matkalla ei ole opasta mukana. Matka jatkuu kohti Haapsalua, jossa majoittuminen hotelliin.
  • Yöpyminen Haapsalussa valitussa kylpylässä.
  • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Lähtöaika on myös nähtävissä kylpylän ilmoitustaululla. Matka Haapsalusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Haapsaluun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Hotellimme

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää