Ikaalisten matkatoimisto

Helsinki, 1 yön majoitus

Majoitu Helsingin keskustan hotellissa ja vietä mukava loma pääkaupungin nähtävyyksien parissa.

Pääkaupunkimme Helsinki tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikelle kansalle. Tarjoamaltamme hotellilta on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla liikennevälineillä että kävellen kaupungin eri kohteisiin.

Helsingin edustalla sijaitseva Suomenlinna on liitetty UNESCOn maailmanperintöluetteloon esimerkkinä oman aikansa eurooppalaisesta sotilasarkkitehtuurista. Saaren linnoitus, museo, ravintolat ja kahvilat houkuttelevat vierailulle kaikenikäiset; erilaiset saarikierrokset, sukellusvene Vesikko, tunnelit, maistuvat kahvit ja ruuat, kesäteatteri takaavat sen, että saarella viihtyy kauemminkin. Ulkoilmamuseo Seurasaaressa pääsee tutustumaan suomalaisen maaseudun rakennusperinteeseen aina 1700 -luvulta lähtien. Korkeasaaren eläintarhan noin 150 eläinlajiin pääsee tutustumaan ympäri vuoden. Linnanmäen kesän uutuksiin kuuluu mm. Linnunrata eXtra, jossa ajetaan virtuaaliavaruudessa virtuaalilasit päässä. Sea Lifen 50 erikokoista akvaariota on täynnä mitä eksottisimpia mereneläviä katkaravuista ja haista merihevosiin ja meduusoihin. Tiedekeskus Heurekassa pääsee itse tehden ja kokeillen tutustumaan tieteeseen ja teknologiaan, Heurekan planetaarion uutuuselokuva vie katsojan kosmisten arvoitusten äärelle. Hernesaaren rantaan valmistuneessa Löylyssä pääsee nauttimaan löylyistä joko yleisessä saunassa tai yksityisessä saunassa, ja löylynlyömänä on mukava nauttia pientä tai isompaa suomalaisen ruokakulttuurin purtavaa paikan ravintolassa. Muita Helsingin päänähtävyyksiä ovat mm. Ateneumin taidemuseo, Kauppatori, Kampin kappeli, Olympiastadion, Senaatintori ja Tuomiokirkko, Sibelius-monumentti, Temppeliaukion kirkko, Vanha Kauppahalli ja monet monet muut kohteet.

Hotelli

Hotelli sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa, kaunista Töölönlahtea vastapäätä. Hiljattain täysin uudistetut huoneet, olohuonemainen aula, katutason Famu & Bar -ravintola, kuntosali sekä ylimmän kerroksen sauna ja uima-allas kutsuvat viihtymään vaikka pidemmäksikin aikaa.

Lue lisää