Ikaalisten matkatoimisto

Helsinki-Vantaa 1 yön majoitus

Majoittuessasi ennen tai jälkeen lomamatkaasi Rantasipi Airport -hotellin voit jättää auton hotellin parkkialueelle ja liikkua hotellin sekä kentän välillä hotellin järjestämällä lentokenttäkuljetuksella.

Monipuolinen kylpyläkokonaisuus Flamingo Spa sijaitsee 1 km päässä Hotelli Rantasipi Airportista. Vesipuiston käytössä ei ole aikarajaa, joten nauti erilaisista altaista ja hurjista vesiliukumäistä vaikka koko päivän. Tai nauti Kylpylän (K20) erilaisista saunoista, mineraali- ja lämminvesialtaista ja allasravintolan tarjoilusta. Rantasipi Airportin asiakkaana saat 20 % alennuksen Flamingo Day Span hoidoista. Sisähuvipuisto Naurusaaressa lapset pääsevät kiipeilemään, pomppimaan, roikkumaan ja tanssimaan.

Läheltä löytyvät myös mm. Kauppakeskus Jumbo (n. 1 km), SuperPark Vantaa (n. 3 km) sekä Heureka Tiedekeskus (n. 6,5 km).

Majoitushinta sisältää majoittumisen lisäksi hotelliaamiaisen; varhaisaamiaistarjoilu alkaa jo klo 4 aamulla ja klo 6-10 tarjolla on kattavampi aamiainen.

Huoneen saat käyttöösi klo 15 alkaen, huoneen poisluovutus klo 12 menneessä.

Rantasipi Airport -hotellissa on tilava pysäköintialue hotellissa majoittuvien käyttöön.
Pysäköintihinnat 
5 € / 10 tuntia
10 € / 24 tuntia
35 € / viikko
60 € / 2 viikkoa
Hotellissa tulee yöpyä ainakin joko matkalle lähtiessä tai matkalta saapuessa. Hotellin ja Helsinki-Vantaan lentokentän välillä liikennöi maksuton aikataulun mukainen lentokenttäkuljetus.
Pysäköinti tapahtuu aina omalla vastuulla. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, eikä niitä voi varata etukäteen. Hotellissa on 330 pysäköintipaikkaa. Naapurihotelli Cumulus Airportin paikoitusalue on myös Rantasipi Airportin asiakkaiden käytössä. Huomioitavaa kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti. Lentokenttäkuljetuksen aikataulun löydät hotellin omilta nettisivuilta

Hotellin asiakassauna on avoinna klo 6.00-9.00 sekä 17.00-23.00. Mahdollisuus myös vuokrata sauna omalle porukalle.

Hotelli

Viihtyisä Vantaalla sijaitseva hotelli, jonka läheltä löytyy Vesipuisto-Viihdekeskus Flamingo Ja Jumbo -ostoskeskus. Hotelli tarjoaa maksuttoman aikataulunmukaisen lentokenttäkuljetuksen hotellin ja Helsinki-Vantaan välille sekä runsaasti paikoitustilaa hotellin lähellä.

Lue lisää