Ikaalisten matkatoimisto

Joogamatka Laulasmaalle

Yhdistä matkailu, lomailu ja hyvinvointi Laulasmaan 2 yön joogamatkalla. Viron Laulasmaa on oiva paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Alueen kaunis luonto, mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset puitteet ulkoiluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Tämä matka sopii kaikille iästä ja kokemuksesta riippumatta.

Lempeä hathajooga sopii kaikille, kokeiletpa sitten joogaa ensi kertaa tai haluat virkistää kehoasi ja mieltäsi rauhallisten harjoitusten parissa. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Harjoituksissa otetaan huomioon erilaisten kehojen tarpeet ja taipumukset.

laulasmaa-jooga-001

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin
  • 2 yön majoitus aamiaisella
  • 2 x päivällinen
  • 3 x joogatunti, 60 min./kerta (1 tunti pe, la, su). Tunnit englannin kielellä
  • lauantaina 2 kylpylähoitoa (varattava etukäteen)
  • kylpytakin käyttö
  • uima-allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina

Pakettiin valittavat kylpylähoidot:
1 x hieronta 20 min, 1 x 30 min. suolakammio ja yksi hoito seuraavasta valikoimasta: manuaalinen vedenalainen meriveden suihkuhieronta 20 min, yrttiporekylpy 20 min, meren kristallien kylpy 20 min, kiinteyttävä appelsiinikylpy 20 min, rentouttava ruusuöljykylpy 20 min, parafiini-osokeriittihoito 15 min, parafiinihansikkaat 20 min, parafiinisukat 20 min, valohoito 30 min, sähköhoito, ultraäänihoito, magneettihoito, inhalaatio, korvakynttilähoito.

Matkaohjelma

1 pv. Lähtö Helsingistä klo 10:30 laivavuorolla, Tallinnaan saavutaan klo 12:30. Satamassa odottaa virolainen tilausajobussi ja matka jatkuu kohti Laulasmaata. Klo 15:00 sisäänkirjautuminen hotelliin. Päivällinen hotellilla.
2. pv. Aloita päivä hotellin aamiaisella ja nauti kylpylän allasosastosta tai rentoudu hoidoissa. Illalla pääset nauttimaan päivällisestä.
3. pv. Aamiainen hotellilla. Bussi noutaa kylpylän edestä asiakkaat klo 11:30. Lähtö Tallinnasta klo 13:30 Megastar -laivalla, Helsinkiin saapuminen klo 15:30.


Jos kaipaat lisähemmottelua lomaasi Laulasmaa Spa ja Ikaalisten Matkatoimisto suosittelevat:

Balin saaren hieronta, 49 €
Balin saaren hieronta on saanut innoituksensa Siamin kuningaskunnan perinteisestä vartalohoidosta, jota on käytetty jo 1500-luvulta lähtien. Siinä yhdistyvät perinteiset thaihieronnalle tyypilliset hellävaraiset venyttelyt ja syvät, silittävät liikkeet samalla hengitykseen keskittyen. Hierontamenetelmällä saadaan aikaan erinomainen rentouttava ja notkeutta parantava tulos ja kehon energian virtauksen vapautuminen. Hieronta sopii myös niille, jotka eivät ole erityisen urheilullisia, mutta jotka haluavat venyttää lihaksiaan ja palauttaa ihon pehmeyden. Hieronta tehdään trooppisista pähkinöistä saatavalla vartalobalsamilla, jonka resepti on peräisin Siamin kuningaskunnan ajoilta ja jota siellä käytettiin ihon pehmentämiseen ja hehkun antamiseen. Balsami tuo päivetyksen esiin ja korjaa ihoa auringonoton jälkeen. Kesto 1 tunti.

Komeat kylpylärakennukset kohoavat rantaa myötäilevän mäntymetsän keskellä. Laulasmaan kylpylä sijaitsee omassa rauhassaan, reilun puolen tunnin matkan päässä Tallinnasta.

Lue lisää Laulasmaa Spasta

Muita huomioita

  • Matka toteutuu jos vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 päivää ennen lähtöä.