Ikaalisten matkatoimisto

Jouluinen Reykjavik, Islanti

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen joulu Islannin pääkaupungissa, Reykjavikissa! Matkalla näet Golden Circle -kierroksen luonnonnähtävyydet sekä rentoudut Fontana Spa -kylpylässä. Kaupunkikierroksella kuulet islantilaisista jouluperinteistä ja tutustut kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Aattopäivän kruunaa amerikka-teemainen buffet-ruokailu hotellin ravintolassa!

Matkan hinta sisältää

  • Icelandairin lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset mennen tullen
  • Jouluisen kaupunkikierroksen Reykjavikissa (opastus englanniksi)
  • Majoituksen 4 yöksi Fosshotel Reykjavikissa 2 hengen huoneissa
  • Hotelliaamiaiset (viimeisenä aamuna kahvi/tee)
  • Amerikkalaisen joulubuffetin HAUST-ravintolassa
  • Päiväretken Golden Circle & Fontana Spa (opastus englanniksi)
  • Päiväretken yhteydessä sisäänpääsyn ja pyyhevuokran Fontana Spa -kylpylässä

Matkaohjelma

1. Päivä
Icelandairin lento Helsingistä Keflavikiin lähtee klo 14:20 ja perille saavutaan klo 15:55. Kentällä on vastassa paikallisopas ja vajaan tunnin mittainen bussimatka Reykjavikiin voi alkaa. Bussi kuljettaa majoittumaan Fosshotel Reykjavikiin ja loppuilta on vapaa-aikaa.

2. Päivä
Jouluaaton aamuna lähdetään noin kahden tunnin mittaiselle kaupunkikierrokselle, jossa nähdään kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja kuullaan myös islantilaisista jouluperinteistä. Kaupunkikierroksen jälkeen on aikaa omatoimiselle Reykjavikiin tutustumiselle. Illalla klo 18:00 päästään nauttimaan hotellissa sijaitsevassa HAUST-ravintolassa monipuolinen, amerikkalainen joulubuffet, joka kuuluu matkan hintaan.

3. Päivä
Joulupäivä vietetään Golden Circle -kierroksella, jonka aikana nähdään kolme Islannin suosituinta luonnonnähtävyyttä. Gullfoss-vesiputous lumoaa voimallaan, höyryävät kuumat lähteet ihmetyttävät ja Thingvellir-kansallispuiston ainutlaatuiset maisemat salpaavat hengityksen. Retkellä käydään myös Fontana Spa -kylpylässä rentoutumassa, joten varaathan uima-asun mukaan! Pyyhkeet saa Fontana Spasta ja niiden vuokra sisältyy matkan hintaan. Kylpylässä käyntiin on varattu aikaa kaksi tuntia ja takaisin hotellille saavutaan alkuillasta.

4. Päivä
Koko Tapaninpäivä on aikaa kierrellä Reykjavikia omatoimisesti. Tutustu Laugavegur-kadun tarjontaan, vieraile kaupungin eri museoissa ja opi uutta Islannista, käy katsomassa Harpa-konserttitaloa tai hurauta hissillä Halgrimin kirkontorniin näköaloja ihastelemaan! Tästä pienestä suuresta pääkaupungista löytyy tekemistä ja tutkimista jokaiseen makuun! Tapaninpäivänä suurin osa palveluista ja museoista on kaupungissa avoinna.

5. Päivä
Viimeisenä aamuna hotellilta lähdetään bussilla kohti Keflavikin lentokenttää klo 04:45. Hotellilla on mahdollista tätä ennen käydä aamukahvilla klo 04:00-04:30 välisellä ajalla. Tarjolla kahvin ja teen lisäksi on pieni valikoima hedelmiä ja aamiaisleivoksia. Lentokentällä turvatarkastuksen jälkeen on aikaa omakustanteiselle, tukevammalle aamiaiselle lentokentän useissa kahviloissa ja ravintoloissa. Lento Keflavikista Helsinkiin lähtee klo 7:30 ja Helsinkiin saavutaan klo 12:55.

Lentojen ajat ovat paikallista aikaa. Kaikki opastukset matkalla ovat englanniksi!

Lähde mukaan kokemaan erilainen, kansainvälinen joulu Islannissa!

Tutustu Islantiin ja Reykjavikiin

Islanti kiehtoo monimuotoisuudellaan, sillä tuliperäinen saarivaltio on maailmassa ainoa laatuaan!

Lue lisää

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Tiesitkö, että Islannissa voi tehdä verovapaita ostoksia?

Tiesitkö, että Islannissa voit tehdä verovapaita ostoksia?

Lue lisää