Joulumatka Narva-Jôesuun kylpylään, 4 yötä

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki kahden suuren vesistön välissä Suomenlahden rannalla ja Narva-joen suulla, noin 200 km päässä Tallinnasta itään. Kaupunki on suomalaisille ehkä vielä vähän tuntematon, mutta tarjoaa hyvät puitteet rauhallisen ja rentouttavan joulun viettämiseen sekä myös läheisen Narvan kaupungin palvelut.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
  • majoitus Meresuu Spassa
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut
  • jouluaaton illallinen
  • sauna- ja uima-allasosaston sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina
  • kylpytakin käyttö

Matkaohjelma:

1. pv Matkaan lähdetään siten, että ehditään Tallinnasta Narva-Joesuuhun lähtevään tilausajobussiin. Jos matkustajia on vähemmän, vastassa voi olla myös pikkubussi tai henkilöauto. Ajoaika noin 2 h 45 min. Majoittuminen hotelliin.

2.-4. pv Päivät oman ohjelman mukaisesti.

5. pv Aamiainen hotellilla. Bussikuljetus Tallinnan D-terminaaliin. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Hotellimme

Neljän tähden hotelli Viron pisimmän hiekkarannan äärellä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Yhteensä 6 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (2 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafiinikääre 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, kromosauna 20 min, suolahuone 30 min, inhalaatio 10 min, happihoito 10 min, happicocktail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää