Joulumatka Pühajärven kylpylään, 3 yötä

Pühajärven kylpylä sijaitsee Etelä-Virossa, Otepäässä. Kylpylän ikkunoista aukeaa kauniit näkymät kohti talvista luontoa ja allas-osastolla järvimaisema ihastuttaa uimareita joka suunnasta. Vanhaan kartanoon kunnostettu päärakennus antaa tunnelmalliset puitteet joulumatkalle.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin (menomatkalla suomenkielisen oppaan palvelut Tarttoon saakka)
  • majoitus kylpylähotellissa
  • kylpytakit
  • puolihoitoruokailut (aamiainen ja illallinen)
  • jouluaaton buffet illallinen
  • yhteensä 4 kylpylähoitoa
  • uima-allasosaston ja kuntosalin vapaa  käyttö niiden aukioloaikoina

Matkaohjelma:

1. pv Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Tallinnan D-terminaalin parkkipaikalla odottaa virolainen tilausajobussi sekä suomenkielinen opas, joka on mukana Tarttoon saakka. Jos matkustajia on vähemmän, vastassa voi olla myös pikkubussi tai henkilöauto. Matka jatkuu Tarton kautta kohti Pühajärven kylpylää.

2.-3. pv Päivät oman hoito-ohjelman mukaisesti.

4. pv Paluupäivänä lähdetään kylpylän edestä klo 8.30. Bussi saapuu Tallinnan sataman D-terminaaliin noin klo 12.30. Tallinnasta laivamatka Helsinkiin.

Kylpylän jouluohjelma (muutokset mahdollisia):
Tiistai 24.12.
17.00 Otepään Maarjan kirkossa jouluaaton jumalanpalvelus
19.00 jouluillallinen ravintolassa

Keskiviikko 25.12.
11.00 Joulupäivän jumalanpalvelus Otepään talvikirkossa

Hotellimme

Pühajärven kartanokylpylä sijaitsee kauniin Pühajärven rannalla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä uimahallin ja kuntosalin käytön.

Lue lisää

Hoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, kylpytakin käyttö sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Hoitovalikoima: hieronta 20 min, porekylpy kasviuutteella 15 min, jalkakylpy suolalla tai kasviuutteella 15 min, lämmin savipakkaus 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, kylmäparafiinikääre 15 min, parafiinihoito käsille tai jaloille 15 min, suolahuone 30 min, hierontasänky 20 min, hierontatuoli 15 min, solarium 5 min, infrapunasauna 20 min. Huom. sunnuntaisin ei ole hoitoja. Kansallisina juhlapyhinä saa vain seuraavia hoitoja: hierontasänky, hierontatuoli, solarium, infrapunasauna. HUOM! Joulumatkalla 23.-26.12.20 hoitovalikoima on seuraava: vesihierontasänky (Hydro-Jet), hierontatuoli, hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla tai merisuolalla, suolahuone (30 min), solarium 5 min, infrapunasauna (20 min), kävelysauvat (3 tunniksi), osahieronta (20 min), lämmin savihaude (selälle, olkapäiden alueelle, lanteille tai polville), paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille, parafiinihoito jaloille, kylmä parafiini kääre.


Yhteensä 4 hoitoa, kylpytakin käyttö sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Hoitovalikoima: hieronta 20 min, porekylpy kasviuutteella 15 min, jalkakylpy suolalla tai kasviuutteella 15 min, lämmin savipakkaus 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, kylmäparafiinikääre 15 min, parafiinihoito käsille tai jaloille 15 min, suolahuone 30 min, hierontasänky 20 min, hierontatuoli 15 min, solarium 5 min, infrapunasauna 20 min. Huom. sunnuntaisin ei ole hoitoja. Kansallisina juhlapyhinä saa vain seuraavia hoitoja: hierontasänky, hierontatuoli, solarium, infrapunasauna.


1x kokovartalohieronta 45 min ja 2 lyhyttä hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, kylpytakin käyttö. Lyhyet hoidot valikoimasta: porekylpy, jalkakylpy, lämmin savipakkaus, paikallinen turvehoito, kylmä parafiinikääre, parafiinihoito käsille tai jaloille, suolahuone 30 min, solarium 5 min, infrapunasauna 20 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata Lomaa pidemmillä hoidoilla -pakettia ja täysi- tai puolihoitopakettia !

Etukäteen varattavissa olevat kylpylähoidot

Hunajahierontaa on käytetty jo vuosisatoja elimistön hyvinvoinnin parantamiseen ja kunnon vahvistamiseen. Hunajahieronta tunnetaan myös eräänä vanhana tiibetiläisenä hoitomuotona. Hunaja poistaa elimistöstä kuona-aineita ja myrkkyjä, parantaa verenkiertoa, elvyttää lymfajärjestelmää ja vaikuttaa reflektorisesti koko keskushermostoon.


Intialaisessa päähieronnassa käsitellään energiakanavia, hierotaan pää, kaula, kasvot ja olkapäiden alue. Päämääränä on puhdistaa energia-kanavia lukituksista, jotka aiheuttavat negatiivista energiaa ja sairauksia.


Hoito alkaa ihon kuorinnalla, jota seuraa pehmeä hieronta hienonnetulla Kuolleen meren suolalla, johon on lisätty makeaa manteliöljyä sekä eetterisiä öljyjä. Hieronnan jälkeen vartalo kääritään muoviin ja peitetään 15 – 20 minuutiksi lämpöpeitolla. Sen jälkeen iho puhdistetaan kosteilla froteekäsineillä tai suihkussa. Kuolleen meren suolat ovat koko maailmassa tunnettuja erikoisominaisuuksistaan; ne ovat erittäin puhtaita ja sisältävät runsaasti mineraaleja. Kuoriva hieronta sopii erinomaisesti selluliitin hoitoon, verenkiertohäiriöihin sekä kuivalle ja karhealle iholle.

Hoidon alussa laitetaan valmiiksi lämmitetty turvepakkaus tarpeen mukaan joko selälle, olkapäille, lantioille tai polville. Ihon lävitse imeytyvät bioaktiiviset aineet elvyttävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.


Tämän monivaiheisen hoidon tarkoituksena on puhdistaa elimistö ja saavuttaa virkeä, hohtava ja entistä kiinteämpi vartalo. Hoito aloitetaan kevyellä hieronnalla, jota seuraa ihon perusteellinen puhdistaminen ja kuorinta sekä hieronta erilaisilla voiteilla. Lämpimät vartalokääreet sekä erityistuotteet takaavat hyvänolon tunteen ja tulosten saavuttamisen: iho on hoidon jälkeen raikas ja sileä.