Joulumatka Tarttoon, 3 yötä

Joulun aikaan tarttolaiset kuvaavat kaupunkiaan tarunhohtaiseksi satukaupungiksi. Mystinen olento "Tarton henki" on aistittavissa lähes joka puolella kaupunkia. Tartto on Baltian vanhin kaupunki, jonka kauneimpia kohtia ovat sen Vanhakaupunki, Raatihuoneen tori, Toomemäen puistot sekä yliopiston rakennukset. Kaupungintalon aukiolla järjestetään tapahtumia aina jouluaattoon asti. Joulupyhinä voit nauttia tunnelmasta myös Tarton kauniissa kirkoissa.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • kuljetus Tallinnan satamasta Tarttoon ja takaisin
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinna-Tartto menomatkalla
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina
  • jouluaaton illallinen hotellilla
  • Spa-osaston käyttö aukioloaikoina V Spa Hotellin asiakkaille

Matkaohjelma:

23.12. Matkaan lähdetään Helsingistä laivalla kohti Tallinnaa. Tallinnan satama-aukiolla odottavat kuljettaja ja bussi. Bussi lähtee satamasta klo 13:00. Matkaa Tallinnasta Tarttoon on 180 km.

24.12. Jouluaaton aamiainen hotellilla. Koko päivä aikaa Tartossa. Jouluaaton illallinen hotellilla klo 18:00.

25.12. Joulupäivän aamiainen hotellilla. Iltapäivällä on mahdollista osallistua lisämaksulliselle Tarton kävelykierrokselle oppaan johdolla. Kierroksen päätteeksi nautitaan lasillinen lämmintä glögiä. Kävelykierroksen kesto noin 1 – 1,5 tuntia.

26.12. Aamiainen hotellilla. Bussikuljetus Tartosta Tallinnan D-terminaaliin. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Lisämaksullinen ohjelma

Tarton opastettu kaupunkikierros + glögi

Lue lisää

Hotellimme

Uusi, tasokas kylpylähotelli aivan Tarton keskustassa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Emajoen rannalla sijaitseva hyvätasoinen keskustahotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Siisti ja rauhallinen keskustahotelli, joka sopii myös perheille. Hotelli sijaitsee lähellä Aura-vesipuistoa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tartu hotellista

Edustava ja näyttävä vanhassakaupungissa sijaitseva London hotelli tarjoaa mukavaa neljän tähden majoitusta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu Tarton kaupunkiin

Emajoki halkaisee Viron toiseksi suurinta kaupunkia Tarttoa. Ehkä joen jatkuva virtaus on antanut myös kaupungille liikettä, sillä Tartto tunnetaan nuorison ja opiskelijoiden kaupunkina sekä Viron sivistyksen keskuksena. Keski-Euroopan tunnelmaa tuovat kauniit vanhat korttelit ravintoloineen, kaupungin uudempi osa puolestaan tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Valinta vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi ei olisi voinut olla osuvampi.

Lue lisää

Historiallinen Tartto tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää.

Tutustu Tarton tarjontaan

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää

Tutustu myös