Joulumatka Toila Spa kylpylään, 4 yötä

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Toila Spa on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin
  • majoitus kylpylähotellissa
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut
  • uimahallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen käyttö aukioloaikoina

Matkaohjelma:

1. pv Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Satamassa odottaa virolainen tilausajobussi tai henkilöauto (kylpylän oma kuljetus). Matka jatkuu kohti Toilaa (ajoaika noin 2 tuntia).

2.-4. pv Päivät oman ohjelman tai hoito-ohjelman mukaisesti. Jouluaaton illallinen tarjoillaan hotellin ravintolassa puolihoitopaketin ostaneille ja myös joulupukki vierailee paikalla.

5. pv Aamiainen hotellilla. Paluupäivän lähtöaika vaihtelee klo 9.00-10.00 välillä. Bussi saapuu Tallinnan sataman D-terminaaliin noin klo 12.30. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Vaikka Toila on suomalaisille vielä vähän tuntematon kohde, rohkenemme kuitenkin suositella kokeilemaan! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Yhteensä 9 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää