Joulumatka Tukholmaan

Lähde viettämään Joulua Tukholmaan. Kiertele Vanhankaupungin tunnelmallisia katuja ja pysähdy nauttimaan glögistä ja joulukekseistä. Piipahda katsomassa NK -tavaratalon perinteiset jouluikkunat. Tai poikkea vaikka Skansenilla, joka on auki muutaman tunnin jouluaattona.

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tukholma-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • majoitus Tukholmassa, valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingin Olympiaterminaalista illalla klo 17.00 lähtevällä Silja Serenadella tai Silja Symphonylla. Ensimmäinen yö laivalla.
  • Laiva saapuu Tukholmaan klo 9.45. Siirtyminen hotellille omatoimisesti. Hotellihuoneet ovat saatavissa omalla nimellä hotellin vastaanotosta klo 15 jälkeen, matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen huoneiden saantiin asti.
  • Lähtöpäivänä hotellihuoneet on luovutettava pois viimeistään klo 12, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen. Siirtyminen satamaan omatoimisesti. Asiakas hakee itse paluulaivalippunsa satamassa Siljan lähtöselvityksestä. Laivaannousu n. klo 15.30 alkaen. Siljan Serenade tai Symphony lähtee Tukholmasta klo 16:45 kohti Helsinkiä. Ilta ja yö laivalla.
  • Laiva saapuu Helsingin Olympiaterminaaliin klo 10.30.

Ohjelmassa mainitut ajat ovat paikallisia.

Hotellit

Scandic No 53 hotelli sijaitse aivan Tukholman sydämessä lähellä kauppoja, ravintoloita ja kauppahallia sekä lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, Stureplanilta ja vanhastakaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen

Lue lisää

Lue lisää Tukholmasta

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholman on mielenkiintoinen matkatkohde, jonka kaupunkikuva ja tunnelma rakentuvat kauniista historiallisista rakennuksista sekä kulttuurielämästä ja tapahtumatarjonnasta. Tukholma on hyvä valinta myös lapsiperheen kohteeksi.

Lue lisää Tukholmasta

Tukholma on suosittu kohde lapsiperheille ja kaupungissa riittää tekemistä lapsille myös talvella. Katso vinkkimme täydelliseen talvipäivään Tukholmassa!

Lue lisää

Tutustu myös

Tunnelmallinen Tallinna on oiva valinta jouluksi. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä! Valittavana yli 25 keskustahotellia ja useita eri laivavuoroja.

Lue lisää joulun hotellimatkoista Tallinnaan

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää