Ikaalisten matkatoimisto

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Upea kävelykatulaiva Silja Serenade kuljettaa Helsingistä Tukholmaan 23.12.-25.12., tällä kiireettömällä risteilyllä koko perhe pääsee nauttimaan perinteisitä jouluherkuista ja rentoutumaan viihteen parissa.

Laiva jouluna

Laivalla on mukana joulupukki, joka jakaa lapsille lahjoja tonttujen avustuksella 24.12.. Myös Muumi ja Harri Hylje ovat mukana risteilyllä.

Matkan hintaan sisältyy

  • risteily valitussa hyttiluokassa
  • joulupaketti, johon sisältyy jouluglögi, buffet-illallinen 24.12. ja brunssi 25.12.

Lisämaksusta valittavissa Joulumenu Bon Vivant -ravintolassa 24.12. (sisältää juomapaketin)

Matkaohjelma

1.pv Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00.  Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista.

2.pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 09:45.  Laiva lähtee takaisin merelle klo 15:00. Joulupukki tonttuineen jakaa lahjoja lapsille laivalla paikanpäällä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

3.pv Laiva saapuu Helsinkiin klo 12:00.

Kattausajat laivalla

Grande Buffet 23.12.
1. kattaus 17.00
2. kattaus 19.30

Grande Buffet 24.12.
1. kattaus 16.30
2. kattaus 19.30

Bon Vivant 24.12.
1. kattaus 17.00
2. kattaus 20.30

 

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää

Tukholma on suosittu kohde lapsiperheille ja kaupungissa riittää tekemistä lapsille myös talvella. Katso vinkkimme täydelliseen talvipäivään Tukholmassa!

Lue lisää

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää

Laiva

Tule viihtymään, rentoutumaan ja tekemään ostoksia Silja Serenadelle, jolta löydät toisen Itämeren ainoista kävelykaduista! Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle!

Lue lisää