Ikaalisten matkatoimisto

Jouluristeily Tukholmaan Silja Symphonylla

Upea kävelykatulaiva Silja Symphony kuljettaa Helsingistä Tukholmaan 24.12.-26.12., tällä kiireettömällä risteilyllä koko perhe pääsee nauttimaan perinteisitä jouluherkuista ja rentoutumaan viihteen parissa.

Laiva jouluna

Laivalla on mukana joulupukki, joka jakaa palsille lahjoja tonttujen avustuksella 24.12.. Myös Muumi ja Harri Hylje ovat mukana risteilyllä. Lisäksi risteilyllä on mahdollisuus myös hiljentyä jouluhartaudessa.

Matkan hintaan sisältyy

  • risteily valitussa hyttiluokassa
  • joulupaketti, johon sisältyy jouluglögi, buffet-illallinen 24.12. ja brunssi 25.12.

Matkaohjelma

1.pv Laiva lähtee Helsingistä klo 15:00. Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista. Joulupukki tonttuineen jakaa lahjoja lapsille laivalla paikan päällä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

2.pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 12:00. Laiva lähtee takaisin merelle klo 16:45.

3.pv Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

 

 

Tekemistä Tukholmassa

Top 10 vinkkiä Tukholman talveen

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tukholman joulutori ja joulu Tukholmassa

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää

Tukholma lasten kanssa talvella

Tukholma on suosittu kohde lapsiperheille ja kaupungissa riittää tekemistä lapsille myös talvella. Katso vinkkimme täydelliseen talvipäivään Tukholmassa!

Lue lisää

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulumarkkinat ja joulutorit Euroopassa

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää

Laiva

Silja Symphony

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää