Jouluristeily Tukholmaan Silja Symphonylla

Upea kävelykatulaiva Silja Symphony kuljettaa Helsingistä Tukholmaan 23.12.-25.12., tällä kiireettömällä risteilyllä koko perhe pääsee nauttimaan perinteisitä jouluherkuista ja rentoutumaan viihteen parissa.

Laiva jouluna

Laivalla on mukana joulupukki, joka jakaa lapsille lahjoja tonttujen avustuksella 24.12.. Myös Muumi ja Harri Hylje ovat mukana risteilyllä.

Matkan hintaan sisältyy

  • risteily valitussa hyttiluokassa
  • joulupaketti, johon sisältyy buffet-illallinen 23.12. (tai kuponki a la carte ravintolaan), buffet-aamiainen, buffet-illallinen ja jouluglögi 24.12. ja brunssi 25.12.

Matkaohjelma

1.pv Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00. Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista.

2.pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 09:45. Laiva lähtee takaisin merelle klo 15:00. Joulupukki tonttuineen jakaa lahjoja lapsille laivalla paikan päällä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Jouluglögi tarjoillaan Promenadella.

3.pv Laiva saapuu Helsinkiin klo 12:00.

 

 

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää

Tukholma on suosittu kohde lapsiperheille ja kaupungissa riittää tekemistä lapsille myös talvella. Katso vinkkimme täydelliseen talvipäivään Tukholmassa!

Lue lisää

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää

Laiva

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää