Ikaalisten matkatoimisto

Jurmalan hotellimatka

Jurmalan kylpyläkaupunki sijaitsee vain 23 km päässä pääkaupunki Riiasta. Kaupungin arkkitehtuurissa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla 1900-luvun alun koristeelliset pitsihuvilat ja kylpylärakennukset sekä uudet yksityistalot upeine puutarhoineen. Jurmalan kylpylät tarjoavat tasokasta majoitusta kylpylähoitoineen. Liikuntaan ja ulkoiluun on mahdollisuuksia runsaasti. Hyvän ruoan ystävät voivat iloita kävelykadun ravintoloista ja baareista. Myös Riian suurkaupungin sykkeeseen on helppo piipahtaa esim. paikallisjunalla.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • kiertokävely Riiassa oppaan johdolla

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
  • Bussikuljetuksen varanneille kuljetus Jurmalaan lähtee Tallinnasta n. klo 13:00 (suomalainen tilausajobussi). Matkalla pidetään kahvitauko Viron puolella sekä viedään Riian majoittuvat omille hotelleilleen. Matkaa Tallinnasta Jurmalaan on 340 km. Perille saavutaan illalla.
  • Majoitus Jurmalassa valitussa hotellissa aamiaisin.
  • 2. matkapäivänä opastettu Riian vanhan kaupungin kiertokävely, joka alkaa Radisson Blu Hotel Latvijalta klo 09:30 ja päättyy noin klo 11:00 vanhaan kaupunkiin. Bussimme palvelee seuraavalla aikataululla (ei omalla autolla matkustaville): klo 08:30 lähtö Lielupe hotellin edestä, jonka jälkeen Jurmala Spa hotellin kautta Riikaan Latvija-hotellille ja klo 11:40 sekä klo 15:10 lähtö Latvija-hotellin edestä takaisin Jurmalaan. HUOM! Bussikuljetusta ei ole kesällä ajalla 22.6.-2.8.!
  • Paluupäivänä bussikuljetuksen varanneille bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana, jonka jälkeen haetaan Riian hotelleissa majoittuneet. Kuljetus Tallinnan D-terminaaliin. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Jurmalaan? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Latviaan -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Latviassa yleisesti!

Hotellimme

Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tyylikäs, uusittu kylpylähotelli vain muutaman sadan metrin päässä upeasta hiekkarannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu myös

Lue lisää Jurmalasta ja Latviasta

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisesetä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää Jurmalasta

Monet yllättyvät Latvian monipuolisuudesta. Maan pääkaupunki Riika tarjoaa keskiaikaista viehättävyyttä sekä modernia kaupunkielämää. Jurmalan rantakaupunki on puolestaan kuuluisa upeasta hiekkarannasta ja pitsitaloistaan. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin vai perheen tai ystävien kanssa.

Lue lisää Latviasta