Berliinin joulutorit

Berliini tarjoaa loppuvuodesta lukuisia tunnelmallisia Joulutoreja ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Charlottenburgin linnan edustalla, kauniisti valaistuissa ja lämmitetyissä teltoissa on tarjolla perinneherkkuja, glögiä, käsitöitä ja fine diningia. Kuuluisat ovat myös entisen Itä-Berliinin keskuksessa Alexander platzilla sijaitsevat Joulumarkkinat viehättävine torimökkeineen ja käsityöläisineen. Sieltä löytyy myös Euroopan suurin Joulupyramidi, jossa on yli 5000 valoa. Museosaaren lähistöllä sijaitsevat Gendarmenmarktin markkinat kuuluvat Berliinin suosituimpiin joulutoreihin. Suurimmat Joulumarkkinat ovat Spandaun vanhassakaupungissa.

Matkan hintaan sisältyy

  • lennot Helsinki-Berliini-Helsinki
  • yksi ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Opastettu kiertoajelu Berliinissä
  • 3 yötä keskustahotellissa aamiaisin
  • Verot ja viranomaismaksut

1.pv. Lähdemme matkaan aamupäivän lennolla. Berliinin lentokentällä meitä on vastassa paikallinen bussi ja suomalainen opas. Oppaan johdolla teemme ensin kiertoajelun Berliinissä. Kiertoajelulla näemme monet läntisen ja itäisen keskustan päänähtävyydet, joita ovat muun muassa tv-torni, kappale muuria, Branderburger Tor, Holocaust-muistomerkkialue, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, Alexanderplatz ja presidentinlinna Schloss Bellevue. Kiertoajelun jälkeen majoitumme hyvätasoiseen keskustahotelliin kolmeksi yöksi.

2.-3.pv. Kaksi täyttä päivää nauttia Berliinin lukuisista nähtävyyksistä, museoista, kulttuurista ja ostosmahdollisuuksista.

4.pv. Päivä vapaata aikaa. Kotiin palaamme iltalennolla.

Hyvää matkaa!

Hotellimme matkalla

Korkeatasoinen ja monipuolinen, Berliinin korkein hotelli erinomaisella sijainnilla keskustassa. Osa Berliinin kuuluisimmista nähtävyyksistä sijaitsee kävelyetäisyydellä. Viereiseltä Alexanderplatz-asemalta on hyvät yhteydet kaikkialle Berliiniin.

Lue lisää hotellista Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz