Ikaalisten matkatoimisto

Berliinin joulutorit

Berliini tarjoaa loppuvuodesta lukuisia tunnelmallisia Joulutoreja ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Charlottenburgin linnan edustalla, kauniisti valaistuissa ja lämmitetyissä teltoissa on tarjolla perinneherkkuja, glögiä, käsitöitä ja fine diningia. Kuuluisat ovat myös entisen Itä-Berliinin keskuksessa Alexander platzilla sijaitsevat Joulumarkkinat viehättävine torimökkeineen ja käsityöläisineen. Sieltä löytyy myös Euroopan suurin Joulupyramidi, jossa on yli 5000 valoa. Museosaaren lähistöllä sijaitsevat Gendarmenmarktin markkinat kuuluvat Berliinin suosituimpiin joulutoreihin. Suurimmat Joulumarkkinat ovat Spandaun vanhassakaupungissa.
Kolmantena matkapäivänä voit lähteä tutustumaan oppaan johdolla maagiseen Joulupuutarhaan.

Matkan hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Berliini-Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Opastettu kiertoajelu Berliinissä
  • 3 yötä keskustahotellissa aamiaisin
  • Verot ja viranomaismaksut

1.pv. Lähdemme matkaan Finnairin aamulennolla klo 07.40. Berliiniin saavumme klo 08.35. Kentällä meitä on vastassa paikallinen bussi ja suomalainen opas. Oppaan johdolla teemme ensin kiertoajelun Berliinissä. Kiertoajelulla näemme monet läntisen ja itäisen keskustan päänähtävyydet, joita ovat muun muassa tv-torni, kappale muuria, Branderburger Tor, Holocaust-muistomerkkialue, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, Alexanderplatz ja presidentinlinna Schloss Bellevue. Kiertoajelun jälkeen majoitumme hyvätasoiseen keskustahotelliin kolmeksi yöksi.

2.-3.pv. Kaksi täyttä päivää nauttia Berliinin lukuisista nähtävyyksistä, museoista, kulttuurista ja ostosmahdollisuuksista. Kolmantena päivänä voit lähteä oppaan johdolla tutustumaan tunnelmallisin jouluvaloin koristeltuun Berliinin kasvitieteelliseen puutarhaan.

4.pv. Päivä vapaata aikaa. Kotiin palaamme Finnairin iltalennolla, joka lähtee Berliinistä klo 19.20. ja saapuu Helsinki-Vantaalle klo 22.15.

Hyvää matkaa!

Hotellimme matkalla

Tyylikäs hotelli kuuluisan Kurfürstendamm ostoskadun varrella Länsi-Berliinissä. Lähistöllä paljon ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja kauppakeskuksia, mm. upea KaDeWe tavaratalo. Julkiset yhteydet kaikkialle Berliiniin ovat hyvät. (lähdöllä 14.7.)

Lue lisää hotellista Amedia Berlin Kurfürstendamm

Retket matkalla

Joulun alla Berliinin kasvitieteellinen puutarha muuttuu talven ihmemaaksi, jossa on tunnelmallinen valaistus, maagisia metsiä ja kauniita veistoksia.

Lue lisää