Legoland ja Kolmården omalla autolla Turusta

Omalla autolla tehtävällä 6 päivän matkalla Legolandiin ja Kolmårdeniin nautit laivamatkoista Baltic Princessillä ja Galaxilla, näet Tanskan saaret yhdistävät sillat ja vietät riemukkaat päivät sekä Legolandissa että Kolmårdenissa.

Matkaohjelma

1.pv Matkaan lähdetään Turusta illalla klo 20.15 lähtevällä Baltic Princess -laivalla. Ensimmäinen yö laivalla.

2.pv Laiva saapuu Tukholman satamaan klo 6.10. Matka jatkuu omalla autolla valittua reittiä kohti Kööpenhaminaa. Huomioithan, että lautta- tai siltamaksut Ruotsin ja Tanskan välillä eivät sisälly matkan hintaan, vaan ne pitää maksaa paikan päällä. (Matkan pituus noin 640 km riippuen valitusta reitistä.) Kööpenhaminassa majoitutaan 2 yötä.

3.pv Tälle päivälle on varattu Legolandin lippu. Ajomatka Kööpenhaminasta Legolandiin on noin 250 kilometriä/suunta. Huomioithan, että Tanskan saarien väliset siltamaksut eivät sisälly matkan hintaan, vaan ne täytyy maksaa paikan päällä. Legolandin päivän jälkeen paluu Kööpenhaminan hotellille.

4.pv Ajo Norrköpingiin. Yöpyminen hotellissa. (Matkan pituus noin 510 km valitusta reitistä riippuen.)

5.pv Tälle päivälle on varattu Kolmårdenin liput. Päivä aikaa eläinpuistossa. Illaksi ajetaan Tukholmaan, josta Silja Galaxy lähtee kohti Turkua klo 19.30. Yö laivalla. (Matkan pituus Kolmårdenista Tukholmaan noin 165 km valitusta reititistä riippuen.)

6.pv Silja Galaxy saapuu Turkuun klo 7.00.

Matkan hinta sisältää

  • laivamatkat Turku–Tukholma–Turku E- luokan hytissä
  • Kööpenhaminassa valitussa hotellissa 2 yötä
  • Norrköpingissä valitussa hotellissa 1 yö
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • Legolandin sisäänpääsyliput yhdelle päivälle
  • Kolmårdenin sisääänpääsyliput yhdelle päivälle

Huomioithan, että

  • Matkan hinta ei sisällä Ruotsin ja Tanskan tai Tanskan saarten välisiä silta- ja lauttamaksuja, vaan ne täytyy maksaa paikan päällä.